Terimin aldigi o paralar haram zikkim olsun. Zamaninda hagi topcu olarak gs ye gelmeseydi ankaragucu goztepe de surunurdu yine maganda kilikli herif.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Letonya ( 1-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKapal? tak?ma kar?? t?re cok zorlan?yor bisey uretemiyor.
Bu bizim icin b?y?k problem ihs kendini gelistirir
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
Az once bi soru sordum sen onu de hele. Bu kazakistan neden euro da. Asyada niye degil? Biliyon mu sen
Yorum Yap
-
Aslı Alper Mert tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerimin aldigi o paralar haram zikkim olsun. Zamaninda hagi topcu olarak gs ye gelmeseydi ankaragucu goztepe de surunurdu yine maganda kilikli herif.
Yorum Yap
-
Aman bana ne ya cidden
* T?re ??k?nca sevindim, bizden adam oynatmazsa oynatmas?n. Bizimkiler Sel?uk gibi y?r?yemez can?n? di?ine takar sakatlan?rlar. Y?llard?r ayn? hikaye zaten, komple alm?yoruz diye a??klama yaps?nlar da herkes rabatlas?n.En son düzenleyen Rahmi Firat Taylan; 04-09-2015, 01:12.
Yorum Yap
-
Letonyan?n att??? gole i?imden sevindim, kendimden utand?m, vatan haini miyim diye. Foruma girince benim gibi d???nenler varm?? diyerek rahatlad?m. 3 ma?ta 10 gol atm?? bir tak?m var 3 senedir s?rekli oynayan O?uzhan, T?re, Olcay var bu sene Cenk te kat?ld? aralar?na. Birbirlerini tan?yorlar ver ka?a giriyorlar, iyi k?t? s?rekli pozisyon koval?yorlar, bu adamlardan en az iki tanesini oynatacaks?n terim efendi. Tak?mlar?nda oynamayan oyuncular? oynatarak antrenman m? yapt?r?yorsun? Umuttan batuhandan m? medet umuyorsun? ?n?allah kovulursun terim.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan ?alhano?lu izledi?im b?t?n ma?larda ?ok k?t? oynuyor. Bug?n onun yerine O?uzhan'? alabilirdi. Hayat?n?n en formda d?neminde bu ?ocuk. Ay?pt?r ya.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKapal? tak?ma kar?? t?re cok zorlan?yor bisey uretemiyor.
Bu bizim icin b?y?k problem ihs kendini gelistirir
Yorum Yap
-
Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yani spor musabakasi bu. Savas degil . Beyinler yanmis ulkede
Az once bi soru sordum sen onu de hele. Bu kazakistan neden euro da. Asyada niye degil? Biliyon mu sen
Yorum Yap
Yorum Yap