Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Letonya ( 1-1 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Terimin aldigi o paralar haram zikkim olsun. Zamaninda hagi topcu olarak gs ye gelmeseydi ankaragucu goztepe de surunurdu yine maganda kilikli herif.

Yorum Yap

Hakan ?alhano?lu izledi?im b?t?n ma?larda ?ok k?t? oynuyor. Bug?n onun yerine O?uzhan'? alabilirdi. Hayat?n?n en formda d?neminde bu ?ocuk. Ay?pt?r ya.

Yorum Yap

olcay oynasayd? ?imdi etli ekmek yeme?e gidiyorlard? tak?m olarak

Yorum Yap

Iyiki 8 milyon euro + kiralik stoch u veril ozani fb almis. Bu ozan fb de yedege bile giremez bide diyoki ilk hedefi fb mi. Futbol hayatin bitti.

Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Tezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
            Yani ?
            Yani spor musabakasi bu. Savas degil . Beyinler yanmis ulkede
            Ha tekbir savasa gidince soyleniyor sadece. Evet yanmi? beyinler. Neyse hayirli aksamlar.

Yorum Yap

Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              Kapal? tak?ma kar?? t?re cok zorlan?yor bisey uretemiyor.
              Bu bizim icin b?y?k problem ihs kendini gelistirir
              ??nk? ceza sahas?na ko?ular yapm?yor.Pas verdi?inde ceza sahas?na hareketlenmiyor.Milli tak?m falan umurumda de?il bu ak?am ben G.T?re'yi izledim sadece.?n?allah ?enol hoca ??retir G.T?re'ye bu ?zellikleri....

Yorum Yap

Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Tezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
                Yani ?
                Savastami soylenmesi gerekiyor illa gaz vermek icin soyleniyor iste takilcak bir durum yok
                Aman neyse. Bunlara takilmaktan yoruldum zaten. Susuyorum
                Az once bi soru sordum sen onu de hele. Bu kazakistan neden euro da. Asyada niye degil? Biliyon mu sen

Yorum Yap

Aslı Alper Mert tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                  Terimin aldigi o paralar haram zikkim olsun. Zamaninda hagi topcu olarak gs ye gelmeseydi ankaragucu goztepe de surunurdu yine maganda kilikli herif.
                  Terimin ?ans? Hagi ve ??k?r dur onlar terimi terim yapm??t?r.

Yorum Yap

Aman bana ne ya cidden

* T?re ??k?nca sevindim, bizden adam oynatmazsa oynatmas?n. Bizimkiler Sel?uk gibi y?r?yemez can?n? di?ine takar sakatlan?rlar. Y?llard?r ayn? hikaye zaten, komple alm?yoruz diye a??klama yaps?nlar da herkes rabatlas?n.
                    En son düzenleyen Rahmi Firat Taylan; 04-09-2015, 01:12.

Yorum Yap

Letonyan?n att??? gole i?imden sevindim, kendimden utand?m, vatan haini miyim diye. Foruma girince benim gibi d???nenler varm?? diyerek rahatlad?m. 3 ma?ta 10 gol atm?? bir tak?m var 3 senedir s?rekli oynayan O?uzhan, T?re, Olcay var bu sene Cenk te kat?ld? aralar?na. Birbirlerini tan?yorlar ver ka?a giriyorlar, iyi k?t? s?rekli pozisyon koval?yorlar, bu adamlardan en az iki tanesini oynatacaks?n terim efendi. Tak?mlar?nda oynamayan oyuncular? oynatarak antrenman m? yapt?r?yorsun? Umuttan batuhandan m? medet umuyorsun? ?n?allah kovulursun terim.

Yorum Yap

Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                        Hakan ?alhano?lu izledi?im b?t?n ma?larda ?ok k?t? oynuyor. Bug?n onun yerine O?uzhan'? alabilirdi. Hayat?n?n en formda d?neminde bu ?ocuk. Ay?pt?r ya.
                        ?lk 15-20 dakika ?ok iyiydi sonra b?t?n ma? yatt?.Hele G.T?re ??k?p kanada ge?ince hepten d?k?ld?.Geriye de d?nemedi.Yedi?imiz gol?n de en b?y?k su?lular?ndad?r.

Yorum Yap

Beter olsunlar ?z?l?rsem namerdim.

Yorum Yap

Sen umut bulutla, burak y?lmazla oynamaya devam et.. t?re'yi ??kar yerine sa? bek al.. sonra da ?ok gol ka??rd?m da kazanamad?m.. hay?r mals?n ondan kazanamad?n.

Yorum Yap

Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Kapal? tak?ma kar?? t?re cok zorlan?yor bisey uretemiyor.
                              Bu bizim icin b?y?k problem ihs kendini gelistirir
                              ??nk? ceza sahas?na ko?ular yapm?yor.Pas verdi?inde ceza sahas?na hareketlenmiyor.Milli tak?m falan umurumda de?il bu ak?am ben G.T?re'yi izledim sadece.?n?allah ?enol hoca ??retir G.T?re'ye bu ?zellikleri....
                              Aynen mesela volkan sen ceza sahasina kosular yapti ve kac kerede pozisyona girdi

Yorum Yap

Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Savastami soylenmesi gerekiyor illa gaz vermek icin soyleniyor iste takilcak bir durum yok
                                Aman neyse. Bunlara takilmaktan yoruldum zaten. Susuyorum
                                Az once bi soru sordum sen onu de hele. Bu kazakistan neden euro da. Asyada niye degil? Biliyon mu sen
                                Cografi konumdan dolayidir

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X