Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan yeter be her sene yeni umutlar, ?ekilen ?ileler, binlerce ki?iyle gidilen deplasmanlar. Sonu? h?sran.
Adana ile Adanademirspor taraftari karsit mi nedir orda durum ?
Adanaspor nadirin dedigi gibi. Adanasporlularin cogu eminim demirspor ciksin istemistir.
Biz bu adamlarin yasadigini yasasak , el bombasi falan atariz sahaya.
Bi kere son iki macta verdiler birinci ligi misal. Iddasiz mersine kaybettilerdi galiba.
Adanasporu ben desteklemem. Kotu olmasinlar derim. Ole takilmasina laf ederim.
Pederden dolayi artik nasil beynime islediyse mersin elek olsun isterim. Hicte sevmem acikcasi.
Neyse. Bu son mac ozelinde alanya hak etti diyemem ama sezon anlaminda alanya daha derli toplu takim gorunumu verdi. Oyuncu kalitesi olarakta daha iyiler zaten.
Kismet.
Yorum Yap
-
ADS'yi ma? boyunca destekledim, Be?ikta? oynuyormu??as?na. Ne zaman ki penalt?lara ge?ildi ve olaylar oldu, in?allah ??kamazs?n?z dedim. ?ok sinirlendim o anda. Ne gerek var ki yani o tarz ?eylere, tak?m?n? destekleyip motive etsene penalt?lar i?in! Gelecek sene de ADS taraftar? S?per Lig hayali kurmas?n bence. Sivas ve Eski?ehir varken, arkadan gelen Elaz??, Samsun, Bal?kesir gibi tak?mlar? da d???n?nce o i? ?ok zorla?t?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan yeter be her sene yeni umutlar, ?ekilen ?ileler, binlerce ki?iyle gidilen deplasmanlar. Sonu? h?sran.
Adana ile Adanademirspor taraftari karsit mi nedir orda durum ?
Yorum Yap
Yorum Yap