Hem Adana'l? hemde ADS'li olarak (Tabii ki ?nce Be?ikta?) ?ok mutluyum lan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hem ADS'ye hem 3 gole sevindim vallaAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi kalesine att?, ama zor ma?. Adana da sinirler gerildi..Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElaz??spor 1-0 ?nde deplasmanda.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?ta 3 gol olmaz m?
Olsun ya :P
Adana Demir'in ??kmas?n? istiyorum ama bilmiyorum ?u an ma? nas?l?
Dakika 52
?n?allah finali de al?rlar
Yorum Yap
-
Okan Abi ald?k biz biletleri Cuma sabah gidiyoruz haberin olsunAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHem Adana'l? hemde ADS'li olarak (Tabii ki ?nce Be?ikta?) ?ok mutluyum lan
Yorum Yap
-
Harbiden mi Karde?im??ok sevindim ama ben d?n ameliyat oldum gelemem yoksa bende gelirdim vallahiAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOkan Abi ald?k biz biletleri Cuma sabah gidiyoruz haberin olsunAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHem Adana'l? hemde ADS'li olarak (Tabii ki ?nce Be?ikta?) ?ok mutluyum lan
.gif)
.gif)
Tv ba??ndan size sonsuz destek
Yorum Yap
-
Ge?mi? olsun abi ya hay?rd?r?Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHarbiden mi Karde?im??ok sevindim ama ben d?n ameliyat oldum gelemem yoksa bende gelirdim vallahiAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOkan Abi ald?k biz biletleri Cuma sabah gidiyoruz haberin olsunAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHem Adana'l? hemde ADS'li olarak (Tabii ki ?nce Be?ikta?) ?ok mutluyum lan
.gif)
.gif)
Tv ba??ndan size sonsuz destek
Yorum Yap
-
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
Alanyaspor ne ya
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Mehmet Ali Tuna; 25-05-2016, 22:58.
Yorum Yap
Yorum Yap