Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hadi be simsek. Hadi bee
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUydu icin dedigim gibiydi abi trt3 ve trtspor ayri. Meclis yayinina 3 baglaniyo diger zamanlarda sporla ortak yayin yapiyodu.
Ben de digiplayden izliyorum trt3 veya meclis yok listede. Bilemedim. Trtspor var mac yayinda
Bir yorum yaz:
-
Uydu icin dedigim gibiydi abi trt3 ve trtspor ayri. Meclis yayinina 3 baglaniyo diger zamanlarda sporla ortak yayin yapiyodu.
Ben de digiplayden izliyorum trt3 veya meclis yok listede. Bilemedim. Trtspor var mac yayinda
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaw bende TRT sporda tbmm konu?mas? var, Trt kurdi de alanya ma?? var ama k?rt?e yay?n bi?ey anlam?yorum:/
Meclis tv ye trt 3 baglaniyo abi normalde. Trtspor ayri.
Arama yapip o kanali bulabilirsin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaw bende TRT sporda tbmm konu?mas? var, Trt kurdi de alanya ma?? var ama k?rt?e yay?n bi?ey anlam?yorum:/
Meclis tv ye trt 3 baglaniyo abi normalde. Trtspor ayri.
Arama yapip o kanali bulabilirsin.
Bir yorum yaz:
-
Yaw bende TRT sporda tbmm konu?mas? var, Trt kurdi de alanya ma?? var ama k?rt?e yay?n bi?ey anlam?yorum:/
Bir yorum yaz:
-
Lan bi kere sans gulsun ya. Harab oldu bir nesil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
biraz ?nce trtsporda bir reklam ge?ti alanyaspora ne kadar destek veren var ?yle. yaz?k demirspora...
edit: aradan bir tane demirspora destek ??kt?.
Bir yorum yaz:
-
Alanya ?ok daha iyi tak?m ADS'den ve g?r?nt? o ki Alanya kazanacak ma?? ama g?nl?m Demirspor'dan yana.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: