Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
az ?nce yedi?i gol? abiAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi goluAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yerine bizim herhangi bir kalecimiz ?u gol? yese bence idam ederdik
Yorum Yap
-
ertanc???m nedir senin tolgay? hakl? ??karma ?abalar?n ben anlayamad?m akrabal?k felan m? var,bu kadar alakas?z ?rnekler verme kas?t ar?ycaz art?kAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraz ?nce yedi?i gol? abiAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi goluAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yerine bizim herhangi bir kalecimiz ?u gol? yese bence idam ederdik
Yorum Yap
-
iyi izlemedin san?r?m karde?im ?ut sola fo?ru giderken semih elle kesti top sa?a gitti kaleci terste yakaland? ve bence yine az kalsa yakal?yordu ?ok zor top oAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraz ?nce yedi?i gol? abiAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi goluAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yerine bizim herhangi bir kalecimiz ?u gol? yese bence idam ederdik
Yorum Yap
-
Kontrpiyde kalmas?na ra?men reaksiyon g?sterdi. Az kals?n ??kar?yordu.Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraz ?nce yedi?i gol? abiAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi goluAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yerine bizim herhangi bir kalecimiz ?u gol? yese bence idam ederdik
Yorum Yap
-
dahada rezil oynuyorlar ama ?ansl?lar ve hakem bariz kolloyorAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l oynuyor gs? Varm? rezil futbollar?n da bir geli?me?
Yorum Yap
-
Bariz kelimesi bile hafif kal?yor yahuuAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdahada rezil oynuyorlar ama ?ansl?lar ve hakem bariz kolloyorAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l oynuyor gs? Varm? rezil futbollar?n da bir geli?me?
Yorum Yap
-
benim tek akrabal???m Be?ikta? ile var abi, herkes bir oyuncuyu yerden yere vurmak i?in f?rsat ar?yor. Diyorum ki d?nyan?n en iyi kalecisi gelsin tek hatal? gol yedi?inde yine ?sl?klanacak ??nk? bay?l?yoruz oyuncular? harcamaya.Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterertanc???m nedir senin tolgay? hakl? ??karma ?abalar?n ben anlayamad?m akrabal?k felan m? var,bu kadar alakas?z ?rnekler verme kas?t ar?ycaz art?kAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraz ?nce yedi?i gol? abiAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi goluAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yerine bizim herhangi bir kalecimiz ?u gol? yese bence idam ederdik
.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap