Yar?n Lazyo bi s?rpriz yapsa...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
trabzonun ah? gitmi? vah? kalm?? en ?nemli oyunculariylada yollar?n? ay?rd?lar o y?zden fener pek zorlanmadan alir gibime geliyor.. gs de normalde kazanamaz ama bug?n ligde tutma ?abalar? ve yeni hoca motivasyonuyla oynayacaklar al?rlar gibime geliyorAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n Lazyo bi s?rpriz yapsa...
Yorum Yap
-
Kupa diger hafta degil mi?Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArakoyo ?ift sar?dan g?rm??, kupada ?eker ama diger Chibuke nasil gord? acaba k?rm?z? kart?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHafta i?i kupa ma?? varm?? Antep'in k?rm?z? cezalar? orada ?ekiliyor diye biliyorum.
Yorum Yap
-
Ma?kolikte bu hafta g?z?k?yor. 3 aral?kAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa diger hafta degil mi?Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArakoyo ?ift sar?dan g?rm??, kupada ?eker ama diger Chibuke nasil gord? acaba k?rm?z? kart?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHafta i?i kupa ma?? varm?? Antep'in k?rm?z? cezalar? orada ?ekiliyor diye biliyorum.
Yorum Yap
-
Eleme ma?lar? onlar.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?kolikte bu hafta g?z?k?yor. 3 aral?kAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa diger hafta degil mi?Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArakoyo ?ift sar?dan g?rm??, kupada ?eker ama diger Chibuke nasil gord? acaba k?rm?z? kart?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHafta i?i kupa ma?? varm?? Antep'in k?rm?z? cezalar? orada ?ekiliyor diye biliyorum.
Yorum Yap
-
Tamam i?te. Sonu?ta o ma? cezal? oldu?u i?in ka??rm?? olup di?er ma? oynayacak.Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEleme ma?lar? onlar.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?kolikte bu hafta g?z?k?yor. 3 aral?kAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa diger hafta degil mi?
Yorum Yap
-
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEleme ma?lar? onlar.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?kolikte bu hafta g?z?k?yor. 3 aral?kAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa diger hafta degil mi?
3 aralik gaziantepspor - golcukspor maci var
Yorum Yap
-
Aaa ben alt lig tak?mlar? yap?yolard?r diye tahmin etmistim.iyi bari.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEleme ma?lar? onlar.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?kolikte bu hafta g?z?k?yor. 3 aral?kAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa diger hafta degil mi?
3 aralik gaziantepspor - golcukspor maci var.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap