Birbirlerine pas atmamaya yemin etmis 11 adam, Mersin'den sonra dusecek 2. takimimdi, tekrar kanitladilar. Les gibi bir takim...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bi geseli bi fb'li bul. 449 tl'ye hd full paket al. Biz ?yle yapt?k...Aslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBuldum 239 tl ligtv s....meye adam ar?yor san?r?mAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdigiturkplayde tek tak?m i?in paket yok mu ?
olmas? laz?m. sadece Be?ikta? ?n ma?lar?n? alabiliyorsun.
Yorum Yap
-
mesaj? okudum hangi pozisyondu o diye d???n?rken ?imdi g?r?t?ye geldiAslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok g?zeldi pozisyon, ay? volkan iyi ??kard?. Hadi bi yap??t?r be kayseri.
baya geriden geliyo benim ma? galiba
Yorum Yap
-
Valla art?k beraberlik falan da istemiyorum bitsin ?u ?ile.Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkayseri 10 ki?i de kald? bitti ma? ge?mi? olsun
Yorum Yap
-
net bi spor kanal? bulsan hi? sorun olmaz abi.Aslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermesaj? okudum hangi pozisyondu o diye d???n?rken ?imdi g?r?t?ye geldiAslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok g?zeldi pozisyon, ay? volkan iyi ??kard?. Hadi bi yap??t?r be kayseri.
baya geriden geliyo benim ma? galiba 
Yorum Yap
Yorum Yap