fenevbahce 1-0 buvsabahce desenize as kadro yedek kadroyu yeniyor bursa kumeye ertugrul evine
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Markovic bana tuncay sanliyi animsatiyor oynayis tarzi falanda oyle begendigim bir oyuncuAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z ?u markovicin ne i?i var fenerde avrupan?n en iyi kanat oyuncular?ndan biri liverpola gitti?inde o paralar verildi?inde bir tane ?a??ran yoktur ?aka gibi ?u an fenerde oynamas? valla tosicin gerekirse hi? ??kmamas? laz?m fener ma??nda orda alan? yakalad?m? kaleye kadar tutamay?z yok b?yle bir adam 10 ?zerinden 9 luk kanat oyuncusu bence markovic
Yorum Yap
-
Premier Lig topi?inde Liverpool hocas? hakk?nda yazd?klar?m?n ayn?s? Bursaspor ba?kan? i?in de ge?erlidir. Bir inat ve kapris u?runa Fener'e verdi?in Ozan Tufan y?z?nden milyonlarca Be?ikta?l?n?n ah?n? ald?n. San?yor musun ki bundan sonra i?ler istedi?in gibi gidecek. Bittin sen ba?kan bittin. Sen de bittin tak?m?n da bitti. Zaten sahaya bak?nca g?receksin.
Yorum Yap
-
benim derdim q7 deil bilakis geldigine sevinmistim, ama su bir gercekki q7 takima katki olarak naniden daha az yapiyor, dedigim bu yani bunda k?t? birseyde yokAslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaz?lar?n?n tek derdi Q7 ??nk?.Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenev ma??nda bile Quaresma tart???l?yor pes. Yaz?k.
Yorum Yap
-
Sana yazmad?m ben abi, senin yorumunda bir art niyet yoktu zaten.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenim derdim q7 deil bilakis geldigine sevinmistim, ama su bir gercekki q7 takima katki olarak naniden daha az yapiyor, dedigim bu yani bunda k?t? birseyde yokAslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaz?lar?n?n tek derdi Q7 ??nk?.Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenev ma??nda bile Quaresma tart???l?yor pes. Yaz?k.
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenim derdim q7 deil bilakis geldigine sevinmistim, ama su bir gercekki q7 takima katki olarak naniden daha az yapiyor, dedigim bu yani bunda k?t? birseyde yokAslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaz?lar?n?n tek derdi Q7 ??nk?.Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenev ma??nda bile Quaresma tart???l?yor pes. Yaz?k.
sormama sakincasi yoksa nani ne yapti simdiye Kadar ne katkisi oldu fenere
Yorum Yap
-
Yok ?yle basit penalt?Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzonlu degilde baska hakem olsaydi dany kirmizi ve son pozsiyon penaltiydi
Yorum Yap
-
Bizim ligde sarisinlara varAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok ?yle basit penalt?Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzonlu degilde baska hakem olsaydi dany kirmizi ve son pozsiyon penaltiydi
Yorum Yap
Yorum Yap