Kendimiz ettik kendimiz bulduk, 2 kere ?ne ge?ip ma? verdik. ?n?allah kalan ma?lar? kazan?r?z. Fenerden ekmek ??kmaz bize
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Oda zor cunku dogru kadro ile cikiyorlar artik. Diegosuz.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyni sekilde geri kalan butun maclari alirlar kolay maclar zaten. Belki basaksehir bir beraberlik alabilirAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen kayip yasayscaklari bir mac goremiyorum.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin di?er ma?larda puan kaybetmesi daha olas?... Ts olmaz maalesef!!
2 oldu
Forvetlerinde bi tercih hatasi var oda cok farkettirmez.
Yorum Yap
-
bize de bi?ey oynamad?lar ki,biz k?t?yd?k o ma?ta,bana g?re ikinci yar?daki hemen her ma?ta oldu?u gibi k?t?yd?k. Sezonun ikinci yar?s?nda ?ampiyonluk yar??? ba?lad???ndan beri o iyi futbolumuzu oynad???m?z? g?remedim hi?.Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize oynadiklarinin yarisini oynamadi serefsizler, guya husumetleri var fenerle. Boyle husumete can kurban. En rahat deplasman galibiyetini alacak yavsaklar
Yorum Yap
Yorum Yap