Hi? g?venemiyorum bunlara ama i?te Fb de ?ok k?t?,pozisyon bulam?yorlar.Volkan ?en koca h?cumu ta??yor Vitor mal? da oyundan al?yor.
Gs kapans?n 1 puan? koyar cebe.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
olcan ad?n - Denayer Hakan balta - semih kaayaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin geri dortlu ne sindi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Semih sa? bek oynuyomu?
Yorum Yap
-
Nas?l yani fener yense ?st?ne farkl? bi derbi galibiyeti alsa ?z?lmez misin? Yanl?? m? anlad?mAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
Yorum Yap
-
gs'den o kadar nefret ediyorum ki, ??yle evinde farkl? yenilseler en az 4-5 sene kendilerine gelemezler. Fena m? olur?Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l yani fener yense ?st?ne farkl? bi derbi galibiyeti alsa ?z?lmez misin? Yanl?? m? anlad?mAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
.gif)
Yorum Yap
-
Ma??n son 10-15 dk.s?na ma?lup girerlerse o sinir ve stresle 1-2 tane k?rm?z? g?rmeleri gayet m?mk?n.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterrenkleri sar? olan?n k?rm?z?s?n?n kazanmas?n? dilerim. Ayr?ca rakibinde b?y?k tahribat b?raks?n. 4 fenerli at?ls?n mesela.
Yorum Yap
-
Ad? derbi olmasa sonucu ?ok belli bir ma?. Ne Osmanl?'dan ne Konya'dan iyi bir tak?m Galatasaray ama derbi aya??na belki puan alabilirler.
Ayr?ca Fenerbah?e ?ok sa?lam 2 tak?ma puan kaybetti bu herkesi aldat?yor biraz. Konya'dan biz de puan alamayabiliriz i? 34. haftaya kalmas?n diye dua ediyorum
Yorum Yap
-
Abi mesela Konya'nin veya Osmanlispor'in 10 macta rakiplerine kirmizi verilseydi ve 7 penalti kazansaydilar suan ikisi de FB'nin onunde olurdu.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener 2.ncili?i bile haketmiyor. Bu kadar k?t? tak?m nas?l olurda pe?imizde anlayam?yorum. B?t?n sezon Topal-Ozan-Josef orta sahasi ile oynad?lar ve 2.nciler, yenerlerse 3 puan gerimizde olacaklar. ?aka gibi...
Bu konu israrla dikkatlerden kaciyor ama Fenerbahce her sene hakemler sayesinde yarista tutuluyor. Bocaladiklari donemleri her zaman hakem destegiyle asiyorlar.
Yorum Yap
Yorum Yap