Sar? kartlar tart??maya en a??k kararlard?r hakemler bu kozu iyi kullan?yor. Rize d?n 10 veya 9 ki?i kalabilirdi ama hakem kart?n? kullanmad?. ??te bu kart?n? kullanmad? c?mlesi ?o?u ?eyin ?zeti. ?sterse kullan?yor istemezse kullanm?yor. Standart yok yani tam eyyaml?k kural fifa a??k kap? b?rakm?? bu itlerde o a??k kap?y? kullan?yor. Mesela Emenike forma ??kar?yor sar? vermiyor ama fb aleyhine oldu?u zaman veriyor. C?c? bo?aza sar?lmaya istedi?i zaman veriyor istemedi?inde vermiyor. Ge?en senede gsnin rakipleri s?rekli k?zar?rd?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Itici guc hakemler hep diri oldugu icin sozkonusu yorgunluk hissedilmiyor.Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de hi? g?rmedim o yorgunluk olay?n?. O yorgunluk denen ?ey hep bize i?liyorAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKusura bakma da abi yorgunluk olay? hikaye. Avrupada kazand?klar? her ma? itici g?? motivasyon olacak.Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBragaya elenmesinler,avrupa donusu hep yorgunluk olucak bizim isimize gelir bragayi elemeleriAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAcilen ust uste 2 darbe lazim.
Braga ve Gs eze eze yenmeli.
Kupada da Aykut Kocaman Konya'yi yatirmazsa sezon husranla bitecek destekli ve simarik kopekler. Adalet er ya da gec tescil edecek ve biz sampiyon olacagiz!
SM-G900FQ cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Bilindik hikayedir: en iyi kopyayi sinava calisan yapar. Yani hazirdir ve nerde neyi yapacagini iyi bilir. Aziz'de boyle. Para harciyor, transfer yapiyor ve bununla yetinmeyip bu islere girisiyor.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAl ?ampiyonlu?u ba??na ?al diyeceksin Fenere en sonunda.Ulan binbir t?rl? katakulle yapacan madem ne diye o kadar para harc?yorsun transfere.?ikeyi futbolcu transferi yapmadan da hallediyorsun nas?l olsa.
Ilahi adalet yine kursaklarinda birakacak sevinclerini...
Yorum Yap
-
Bunlarin GS'yi yenmesi mucize olur. 2 puan birakmalari kesin de 3 puan icin dua ediyorum ben. Bu arada Braga bunlari silindir gibi ezer zannimca.Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs herturlu asilacak ,tribun vs katliam olacakAslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?aibe sabaha kadar oynasa bu feneri yenemez. o y?zden haftaya da puan kayb? beklentim yok..gif)
Yorum Yap
-
Ge? abi ya ilahi adalet olsa en ?ok ?ampiyonluk bizdeydi ?uan. Bizim kendimizi gereksiz ?eylerle avutmay?p hakk?m?z? aramam?z laz?m. Yoksa ilahi adaletti, in?allaht? ma?allaht? daha ?ok elimizden al?rlar ?ampiyonluklar?.Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilindik hikayedir: en iyi kopyayi sinava calisan yapar. Yani hazirdir ve nerde neyi yapacagini iyi bilir. Aziz'de boyle. Para harciyor, transfer yapiyor ve bununla yetinmeyip bu islere girisiyor.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAl ?ampiyonlu?u ba??na ?al diyeceksin Fenere en sonunda.Ulan binbir t?rl? katakulle yapacan madem ne diye o kadar para harc?yorsun transfere.?ikeyi futbolcu transferi yapmadan da hallediyorsun nas?l olsa.
Ilahi adalet yine kursaklarinda birakacak sevinclerini...
Yorum Yap
-
Akhisar'? g?nah?m kadar sevmem ama o pozisyonda eski?ehirspor lular?n ?ark kurnazl??? var.Bir ka? sayfa geride o pozisyonun g?r?nt?lerini payla?m??t?m. Top akhisar?n sahas?nda ve akhisarl?larda , ata?a kalkacaklar ama eski?ehirli futbolcu yerde yat?nca hakem oyunu durdurdu.Hakem at???yla Akhisarl?lara verdi topu. Akhisarl?lar da atak yap?p gol? att?. ?imdi burada ?unu sormak laz?m.Hakem at???nda topu Eski?ehirlilere at?lmas? i?in gerek?e nedir ? Hem ata?a kalkarken rakibin sakatland? diye ata??n kesilerek oyun durdurulacak , hem hakem at???ndan sonra topu eski?ehirlilere vereceksin.Ben buradaki mant??? anlamad?m bi t?rl?Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar eskisehir maci ilginc akhisaein yaptigi ayip
Yorum Yap
-
Pozisyonlar? tekrar tekrar izledim,istedi?iniz kadar k?z?n s?v?n ama iki sar? kart da do?ru ve haliyle k?rm?z? da do?ru.2.sar? kart da Fernandao kendini kolay b?rakm?? olabilir ama profesyonel oyuncu kendini b?rakm??,m?dahale var.Nani'nin penalt? pozisyonu da tart???l?r,he bunlar? s?yl?yorum diye fenerli olacaksam diyecek bir ?ey yok.Hakemin kayseriyi dilim dilim do?rad? da do?ru o ta? pozisyonunda kart vermesi baya g?l?n?t?.Kjaer'i atamamas? da ?yleydi.Yaln?z olaylara hep kendi a??n?zdan bakmay?n,objektif olun.He bizim rakiplerimize verilir miydi sanm?yorum.Bunlar benim ?ahsi g?r??lerimdir.
Yorum Yap
-
burda suclu hakem 3 kere izledim eskisehirli oyuncular hocalariyla konusurken topu birakti akhisarli futbokcularin sadece cakalligi var bu benim fikrim Bjk biyle gol yese inanin rakibe herturlu kufur ederdik o golden sonra eskiswhirliler hakeme oynadi..Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar'? g?nah?m kadar sevmem ama o pozisyonda eski?ehirspor lular?n ?ark kurnazl??? var.Bir ka? sayfa geride o pozisyonun g?r?nt?lerini payla?m??t?m. Top akhisar?n sahas?nda ve akhisarl?larda , ata?a kalkacaklar ama eski?ehirli futbolcu yerde yat?nca hakem oyunu durdurdu.Hakem at???yla Akhisarl?lara verdi topu. Akhisarl?lar da atak yap?p gol? att?. ?imdi burada ?unu sormak laz?m.Hakem at???nda topu Eski?ehirlilere at?lmas? i?in gerek?e nedir ? Hem ata?a kalkarken rakibin sakatland? diye ata??n kesilerek oyun durdurulacak , hem hakem at???ndan sonra topu eski?ehirlilere vereceksin.Ben buradaki mant??? anlamad?m bi t?rl?Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar eskisehir maci ilginc akhisaein yaptigi ayip
Yorum Yap
Yorum Yap