yasinin att??? ?u goldeki pozisyon bize gelseydi . bizimkiler kesin bi pas daha yapard?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Gs taraftarlar?n? ne kadar elestirsekte ba?ar?s?z y?netimlere tahamm?leri yok..Adan Polat'? taraftar g?nderdi. .
bizim gibi 7 sene ?ampiyon olmazlarsa stad? yikarlar ki alisemiyen'i nerdeyse y?k?yorlardi..
Birde son 4 sezonda 3 defa ?ampiyon olmu? toplamda 8 kupa alm?? tak?mdan bahsediyoruz. .
bizim 4 y?ld?r tek kupamiz yok..en b?y?k ba?ar?miz ztk ceyrek final ama Fikret Orman bi d?nemi daha hak ediyor diyen arkada?lar var..
Demir?ren 8 y?l kul?b?n anas?n? a?latt? ..gs trib?nlerinin ?u son aylarda g?sterdi?i tepkiyi gosteremedik..
ondan sonra neden 8 yilda bir ?ampiyon oluyoruz deyip duruyoruz. .
Ba?ar?s?zligi bize kaniksamislar..
Ba?ar?s?z oldu?umuzda dikkati yonetimlerden ba?ka y?nlere ?ekecek birileri mutlaka ??k?yor ve her defas?nda bu algi Y?netimi ba?ar?l? oluyor maalesef ..
Yorum Yap
-
Mutlaka yard?mlar? olacakt?r. Devlet destekli tak?md?r gs her d?nem.Aslı Omer Kavalci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonluktan ?ok bu yosmalar?n beter olmu? hali mutlu ediyor beni, in?allah 10 sene silik kal?rlar, yard?m olmazsa tarihe g?m?l?rler ondan sonra zaten
Yorum Yap
-
Atanlar fenerli de?ilse bende baska bir ?ey bilmiyorum. Fanatik fenerli PFDK ba?kan? siz at?n ben hallederim diyordur...Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersahaya bir ?eyler atmaya ba?lad?lar atmay?n lan yav?aklar bir sonraki ma? fenerle
Yorum Yap
-
Bencede. .Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergsnin gaza gelmesi kazanmas? iyi olur.
ozellikle fb ma?? oncesi dagilmamalilar
Yorum Yap
Yorum Yap