gs nin ne kadar i?ren? taraftar? oldu?unu birkez daha g?rm?? olduk. Ben o kadar karttan sa?mal?ktan sonra ??l? ?ekmeye, pasla??rken ooley demeye falan utan?rd?m, helal olsun sa?lam mideniz varm??...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ustune erteleme ma??nda k?rm?z?lar say?lacak mi o da var ??Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOf of of 4 cezal? olacakm??, Paf tak?mla ??kard?k derbiden ?nce yorulmazd?kAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon ma??n? fb den ?nceki hafta i?inde oynatmas?nlar diye baya bi s?ylenmi?tik, i?in komik taraf? iki k?rm?z?yla ??kacaklarm?? kar??m?za.gif)
.gif)
O zaman bu ma? b?yle olmazd?...
General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Bu ma?tan sonra bizle ma?? olsayd? Trabzonun ad?m gibi eminim b?yle 4 k?rm?z? falan imkans?zd? kafada ne tilkiler dola??yodur hakeminAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOf of of 4 cezal? olacakm??, Paf tak?mla ??kard?k derbiden ?nce yorulmazd?kAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon ma??n? fb den ?nceki hafta i?inde oynatmas?nlar diye baya bi s?ylenmi?tik, i?in komik taraf? iki k?rm?z?yla ??kacaklarm?? kar??m?za.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
salihin ?yle yapmas? belki bizim ?ampiyonlu?u bile etkiliycek ??nki bu kadar adi bir hakem ?u dakikadan sonra ma? y?netemez bu ligde resmen a??a??land? ,ayr?ca rakip 7 ki?i kal?nca oleyy ?eken adi taraftar toplulu?u ne desek az size..Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ?ok iyi yapt? .. Rezil hakem g?rd?m de b?ylesini g?rmedim ..Aslı Harun.Yenileyen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhelal olsun salih e karakter yoksunu t?rk hakemine k?rm?z? g?sterdi eliyle de d??ar? ??k yapt?
Yorum Yap
-
yeni hakemler---taze ka?arAslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstereski hakemler --- ka?ar
yeni hakemler --- ?
Yorum Yap
-
o ara o pres yapan eleman kazara topu bi kapip golu atsaydi mac tam bi tarafina girecekti hakemin. hos bu saatten sonra da bu hakeme super ligden mac verirlermi merak ediyorum.Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem ma??n ?eyini ?ey yapt?.
Ba?ka bi a??klamas? yok.
Hakemin 1 dk uzatma vermesi ve onu oynatmamas? da sa?mayd?. TS g?zel bi protesto yap?yorru
Yorum Yap
-
Yemin ederim bunu yazmak i?in geldim. E?er bu hakeme herhangi bir ligde ma? verilmeye devam edilirse, bu ma? kesinlikle 2 hafta sonras? i?in ayarlanm?? ma?t?r.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece olanlar Trabzon Be?ikta? ma?? i?in yap?lm?? ?eyler bunu unutmay?n..bizi do?r?caklar Trabzon ma??nda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap