Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Kart gormedi. Cezali de?ilAslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertakip edenler eto cezal? m? haftaya. malum fenerle oynayacak her tak?m bi g?zel tra?lan?yor 1 hafta ?nceden
Yorum Yap
-
Allah?n adaleti mah?er de bu d?nya adaletsiz. Allah i?in bu d?nya bir sine?in kanad? kadar de?erli olsayd? kafirlerin bir damla suyu olmazd? diye hadis okumu?tum.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkapattum sinirden suraya gool yazin 2 2 bitsin ben rabbimin adeletine inaniyorum
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
?leri bir tariheAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYarina mi ertelendi bizim mac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Belki 1 tane yalan dolan gol olur diye bekliyoruzAslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösternasil rizede umit var mi
Yorum Yap
-
atsa ne olacak ?smail, 90+9 da verir penalt? ?yle bitirir. yaz?k hakikaten yaz??? da ge?tim g?nah arkada?Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtar m? Rize?
Yorum Yap
-
Normalde atsa elle att? der edit ?ocu?u....Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterson dakikada rize elle atsa
Yorum Yap
Yorum Yap