2-1
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Pas oyunundan ?ok m?cadeleye dayal? ge?ecek gibi haftaya ma?.Yine Ozzie-Sosa ba?lar hoca tabiki ama s?k?nt? olabilir.Gecen y?l Tolgay show yapmisti ??nk? hem fizik olarak ?st d?zey hem de m?thi? teknik.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim oyuncular? iyiden iyiye ??tk?r?ld? yapmay?n o kadar da de?il. Mehmet ekici marin erkan orta sahas? ?ok mu sert bize g?reAslı Batuhan Saliho?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzzie Sosa yumu?ak kal?r bu Ts orta sahasina.gif)
?n?allah mbia bizim ma?ta da stoper oynar o zaman hi? ?anslar? olmaz
Yorum Yap
-
bende serkan ??nar? be?eniyorum ak?c? oynat?yor eyyam yapm?yor, orta sahalar? d??t? iki tak?m?nda ilk 15 dakika anormal tempo yapt?lar homojen kullanam?yolar enerjileriniAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ne abi dakika 25 orta sahalar d??t? oyundan. 25.dakikada orta sahas?n? kaybeden tak?m bizden 6 yemeye mahkumdur.
Bu arada hakemi ?imdilik ?ok be?endim oyunu gereksiz hi? durdurmad? ve atmalara hi? faul vermedi
Yorum Yap
-
Yaln?z mbia bug?n stoper oynuyor abi haftaya bize kar?? orta sahada oynayacak o da varAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ne abi dakika 25 orta sahalar d??t? oyundan. 25.dakikada orta sahas?n? kaybeden tak?m bizden 6 yemeye mahkumdur.
Bu arada hakemi ?imdilik ?ok be?endim oyunu gereksiz hi? durdurmad? ve atmalara hi? faul vermedi
Yorum Yap
-
Mbia boyle devam ederse kirmizi gorup atilacak bizim macta oynayamazAslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z mbia bug?n stoper oynuyor abi haftaya bize kar?? orta sahada oynayacak o da varAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ne abi dakika 25 orta sahalar d??t? oyundan. 25.dakikada orta sahas?n? kaybeden tak?m bizden 6 yemeye mahkumdur.
Yorum Yap
Yorum Yap