Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Topici a?mama sebep olan bu ters tak?ma helal olsun. Pazar tur at?yoruzAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]10056[/ATTACH]
Ba?ar?lar Ba?ak?ehir , 2009'da Sivas'a yapt???n gibi , bu defa G?khan Kala de?il Visca , Doka , Mossoro , Batdal biriniz ??ks?n meydana be Osmanl? ma??nda ?ampiyonlu?umuzu kutlayal?m.
Bir yorum yaz:
-
Hemen fener lucescu anla?t? haberleri
Transfer haberleri
Transferle acinizi dindirmeye ?al???n siz ?ok aciyacak daha ??nk?
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Vitor Perreiran?n salakl??? oda i?teAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sezon 2. Yari ne verdiki ?Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma?a g?remi de?erlendirelim G?khan G?n?l?? Ke?ke gelse, ?ok isterim ?ahsen...Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGokhan gonulude izlediniz umarim. Cok isteyeni vardi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizde i? yapar, gelsin gelsin, ?enol hoca maximum verim al?r kendisinden...
Bir yorum yaz:
-
Kaleciyi uzaklarda aramakla hata etmi?iz. ?htiyac?m?z olan kaleci burnumuzun dibindeymi?.
Bir yorum yaz:
-
Bu cocuk buyumedi mi 8 sene olduAslı Ayberk Akbulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]10106[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Bu sezon 2. Yari ne verdiki ?Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma?a g?remi de?erlendirelim G?khan G?n?l?? Ke?ke gelse, ?ok isterim ?ahsen...Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGokhan gonulude izlediniz umarim. Cok isteyeni vardi.
Bir yorum yaz:
-
Bu ma?a g?remi de?erlendirelim G?khan G?n?l?? Ke?ke gelse, ?ok isterim ?ahsen...Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGokhan gonulude izlediniz umarim. Cok isteyeni vardi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı H?seyin Topta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPic penalt? verdi ve k?rm?z?
Allah belan? versin
soz verdim yazmiyorum sampiyon olana kadar ama suna bende alintimi yapayim istedim gorusuruz forza
Bir yorum yaz:
-
Ozan?n mahmuta pozisyonuna bak ya
Hey allahim deli olcam
Bir yorum yaz:
-
Hocalar?n?n kapasitesi o kadarAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar bakma ; camer kadro disi falan cok isimize geldi.Aslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan?n napolyonu itti?i pozisyonu ?imdi gordum.
F?rat zaten Allah bildigi gibi yaps?n
Hakemlik yapmasin bi daha
Volkan sen de bu kadarsin
Fener bu kadar i?te
B?yle kazanmaya ?al???rs?n?z ancak
Bu volkan mehmet gokhan caner filan da gitmesin kals?n fenerde
Hepsi kronik 2.
)
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi.gif)
alvesi tutuyo kjear ??kar?yor
Adam futbola tepki olarak do?mu?.gif)
Bir yorum yaz:
-
Visca sevilla izliyo gider bu saatten sonra
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: