Bu Antep k?me d??er in?allah ne rezil bir tak?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Enes Delebe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Larson kime oynuyor belli de?il
Bunlar?n 2 tanesi de kontrata?a ??karken
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Gunes tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener nas?l top oynam?yor beyler, daha nas?l oynayacak? (bu ma? i?in konu?uyorum) Rakipleri ?ok zay?f, bir s?r? pozisyon buldular. Orta sahay? ge?meyi b?rak?n iyi savunma yap?p diren? dahi g?steremiyor antep. Sivasta gitti gibi o ma?lar? da ?ok rahatlad?. Ba?ak?ehir ve gen?ler ma??nda bir ?eyler olursa olur.
Haftaya evlerinde Eski?ehir'e yenildikleri anda giderler.
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yari bitti, o sacma gol? yemese antep iyi direniyordu ama olmadi, belki ikici yari bir mucize olur
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Gunes tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener nas?l top oynam?yor beyler, daha nas?l oynayacak? (bu ma? i?in konu?uyorum) Rakipleri ?ok zay?f, bir s?r? pozisyon buldular. Orta sahay? ge?meyi b?rak?n iyi savunma yap?p diren? dahi g?steremiyor antep. Sivasta gitti gibi o ma?lar? da ?ok rahatlad?. Ba?ak?ehir ve gen?ler ma??nda bir ?eyler olursa olur.
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Gunes tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener nas?l top oynam?yor beyler, daha nas?l oynayacak? (bu ma? i?in konu?uyorum) Rakipleri ?ok zay?f, bir s?r? pozisyon buldular. Orta sahay? ge?meyi b?rak?n iyi savunma yap?p diren? dahi g?steremiyor antep. Sivasta gitti gibi o ma?lar? da ?ok rahatlad?. Ba?ak?ehir ve gen?ler ma??nda bir ?eyler olursa olur.
Yorum Yap
-
Bence bizim 4 atmam?z fb li oyuncular? etkilemi? o y?zden aman aman rahat kontrol edemiyorlar oyunu,?retken de?iller..
Antep 2.b?lgede topu kar??l?yor defans?da fena de?il direnmeye ?al???yorlar ama ofansif olarak yerlerde..Belki duran top ya da kenfi kalelerine atarlarsa gol olur ama ?uanki g?r?nt?de bunlar?nda olmas? mucize..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
Yorum Yap