oha yaln?z sivas?n yedi?i golde akhisarl? bir oyuncu ellerini ba??n?n aras?na g?t?rd? has... der gibiydi zencilerden biriydi kim oldu?unu g?remedim. satt?n?z m? lan ma?? akhisar ???
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKorcan d???rd? sivas?
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu top oynamadan, pozisyona giremeyip 2 haftada 4 gol atan amacsiz ve pislik Akhisar ne zaman dusecek?
Cok lanet bir takim bu ya!
Yorum Yap
-
antep fb ma??ndan pek ?midim yok.orkan yaparsa bi?eyler yapar o da tek ba??na nereye kadar.fenerin sivas ma?? da kolay olacak.bizim konya ma?? formalite ge?ece?i i?in nispeten kolay olur.ama haftaya bu i? netle?ecek.biz gs ile fb ba?ak?ehirle.iki ma? ta zor ge?er.
avantajl?y?z.beraberlik hakk?m?z var ayn? zamanda daha iyi tak?m?z.
Yorum Yap
-
Aslı Guray Gunal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerin eski eskisehir ve rize maclarini izliyorum resmen hakemle almislar saka gibi hele bir alper ulusoy varki eskisehir macinda adamin sirtinda fb formasi olsa bu kadar olur
Onlara hakem hatas? olunca Fb zaten yenerdi oluyor. Hadi penalt?y? vermedi?in penalt?yla telafi ettin adam? neden att?n ?erefsiz Ulusoy? 1:0 d? o ana kadar ma?.
Yorum Yap
Yorum Yap