Onur efendi hal? sahada ma? yap?yor sanki b?rak?n ben oynayay?m ben bu ma?? alaca??m ayaklar?. Amat?r herif.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBEYLER sizin kadar bende ?ok ?zg?n?m. d?n ak?am d?nyalar? a?lad?m. ama ?uan her?ey bizim elimizde ve bir ma?ta berabare kalma hakk?m?z var.
ts den filan medet ummaya gerek yok.
4 ma? var ve ikisini cehennem yapaca??m?z bir stadda.
??k?caz ve kazan?caz bu kadar basit.
kendi saham?zdaki ma?larda ?yle bi oynamal?y?z ki oradan o ak?am kim gelirse gelsin ??kamayacak durumda olsun.
zaten o iki ma?? kazan?rsak iki deplasmandan dan alaca??m?z 4 points bizi mutlu sona ula?t?racak.
yolun sonunda mutluluk varsa ?ekilecek ?ile kutsald?r.
ne zaman rahat ?ampiyonluk ya?ad?k k? bu sene rahat rahat ?ampiyon olal?m.
sosa frikikte topun basina gectiginde heyacanlanmadim aklimdan gecen tek sey sosa bunu gol yapsa bile diger maclarda b?yle hatalar yaparsak nasil sampiyon olacagiz oldu...?z?r dilerim bunu s?yledigim icin ama maalesef ilk defa aklimdan b?yle seyler gecti...
Yorum Yap
-
Bana g?re ?ampiyonlu?u kendi ellerimizle FB'ye teslim ettik.
K??? k?r?k Akhisar'a, Kas?mpa?a'ya ?ampiyonlu?a giderken puan kaybedersen ?ampiyonluk ka?ar.
Bizim fikst?r?m?z FB'ye g?re daha zor. ?stelik bizim futbolcular?n stresli ma?larda eli aya??na dola??rken, FB stresli ma?lar? iyi oynuyor.
Beceriksiz futbolculardan kurtulmak dile?iyle. Yoksa bu devran b?yle devam eder. Biz de ka?an ?ampiyonluklar?n ard?ndan a?lar dururuz.
Yorum Yap
-
Haftaya Kayseri macini cepte olarak goruyorum (evde oynuyoruz, bahanesi yok).
Kaliyor geriye 3 mac.... GS'ye en kotu ihtimal berabere kalsan, Osmanli ve Konya'yi yenip sampiyon oluyorsun. Bir macin evde, digeri guzel bir stadyum ve zemini olan Konya'da. Sampiyonlugu orada kaybedecek degiliz herhalde. Her turlu aliriz.
Is son maca kalirsa, icim rahat. Onemli olan oraya kadar goturebilmek.
Yorum Yap
Yorum Yap