Valla net olarak bi ?ok karde?imiz do?ru s?yl?yor.Sen kendi i?ine bakacaks?n.fb d?nyalar? oynasa her ma??nda 5 atsa ,sen kazand?kdan sonra ne yazar.?ampiyonlu?a oynayan bi tak?m biz yada ba?kas? olsun ?nemli de?il son 4 haftada 1 beraberlik 1 ma?lubiyet veya 2 beraberlik al?yorsa kimse kusura bakmas?nda ?ampiyonlu?u dibine kadar haketmemi? olur.Gene a?l?yan biz oluruz oras? ayr? ama bu b?t?n d?nyadaki tak?mlar i?in ge?erlidir.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ne stresi ne bask?s? arkada?? ?? be? kuru? kazan?p forma, atk?,kombine alan adamda olur ?ampiyonluk stresi. Trilyonlar kazanan,Porchelara binen,pskolojik destek alan adamlar bana stres,bask? demesin.
Ismail ve Tolga Be?ikta? JK de oynayan AMAT?R futbolculard?r. ?ampiyonlu?un onlar y?z?nden gidecegini d???nmek bile istemiyorum. Bu amat?rlere ra?men ?ampiyon olucaz in?allah.
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Onur Semih Emir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4 ma?ta 10 puana ?ampiyonuz. Evimizdeki 2 ma?? zaten taraftar olarak biz alaca??z. Yen ??p gs'yi son hafta beraberlikte dahi ?ampiyonuz. Nedir bu umutsuzluk kendimize gelelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO topu yiyeceksin ?imi yiyeceksin 10bin ko?uyorsan 15bin ko?acaks?n
son 4 ma?? alacaks?n
bana kimse stres bask? demesin
ts da bi bok yok ama trabzon il olarak s?k?nt?l? adamlar gitti elini kolunu sallaya sallaya 2 gol att? bask? mask? yok
sen oynayaca??n 4 tak?mdan da iyi tak?ms?n iyi futbolcular?n var
??kacan adam gibi oynay?p 1i att?n 2yi atacaks?n 2yi buldun 3 atacaks?n ??kacaks?n alacaks?n ma?lar?
bu kadar net
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Ersoz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence tek ba?ak?ehirden ekmek ??kar. Gerisi umutsuz vaka. Biz kendi isimize bakmaliyiz.
O ma?ta ba?ak?ehir 90 dk 10 ki?i oynayacak k?t? kad?n ?ocu?u #20numaranin top mu oynayaca??n? saniyon...
Yorum Yap
-
Aslı Burhan Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenev ?zellikle de nani resmen dalga ge?iyor ts defans? ile
Dedi?im anda gol geldi
Yorum Yap
Yorum Yap