3 oldu. Adamlar 15 dakikada ezdi Pa?a'y?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktasin efsanelerine saygili olmak, saygilinolun demek suc olmus. Yazik .
Benim efsanem ?eref beydir, baba hakk?d?r, S?leyman sebadir ba?ka yoktur ...
Yorum Yap
-
Riza hoca ve talebelerinin gazi kacmis... Besiktas'in cocugu denmiyor mu bu saklabanlara vallahi cildiriyorum...
Besiktas'a karsi sahip oldugu konsantrasyonla devam etse takimini sampiyonluk potasina bile sokardi...
Bize niye eye iyi oynatiyorsun demiyoruz, bari rakiplere de oyle oyna diyoruz...
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktasin efsanelerine saygili olmak, saygilinolun demek suc olmus. Yazik .
Bi insana ismiyle hitab etmek hakaretmidir ?
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktasin efsanelerine saygili olmak, saygilinolun demek suc olmus. Yazik .
Bi insana ismiyle hitab etmek hakaretmidir ?
Yorum Yap
Yorum Yap