?u erene yap?lan hareket bizim ma?ta olsa hepsi birden hakeme k?pek gibi itiraza ko?arlard? ma?allah eren harici hakemin yan?na giden yok r?za ya k?zmam?z bundand?r
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Cenk D?nmez tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u erene yap?lan hareket bizim ma?ta olsa hepsi birden hakeme k?pek gibi itiraza ko?arlard? ma?allah eren harici hakemin yan?na giden yok r?za ya k?zmam?z bundand?r
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzonspor Fenerbah?e'ye yedi ma?t?r gol atam?yor.
Fenerbah?e ligin en az gol yiyen tak?m? (22)
Yorum Yap
-
Bu R?za hocan?n avukatl???n? yapma hevesi nerden geliyor anlam?yorum. .
Kimsenin hakaret etti?i yok..
38 ya??mday?m ?ocuklu?um R?za ?al?mbay'? izlemekle ge?ti. .
Ama ligde tak?m?n en iyi iki ma?? Be?ikta? ile oynad??? ma?lar ise ben sayg? falan duymam .Sevgim zaten bitti..
Futbolu izleyen her insan Kas?mpa?a'n?n o g?n bize oynad??? topta m?thi? bi motivasyon ve gazlama oldu?unu g?r?r. .
Yere yatmalar,oyundan ge? ??kmalar?,her pozisyonda hakemin etraf?n? sarmalar..
B?t?n bunlar? fb ma?lar?nda g?rseyim tek laf etmezdim..
Yorum Yap
-
Aslı Emre Cakmak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaban?z ya??ndaki adama Riza diye hitap etme curretini nerden aliyorsunuz. Terbiyesizlik yapmay?n. ??k?p oynasaydin yenseydin pa?a iyi oynad? diye hoca ya sallamak neyin kafas?. Adminler makara yapaca??na ?uraya bi baks?n zahmet olmazsa.
Emre ?akmak
Yorum Yap
-
Aslı Emre Cakmak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaban?z ya??ndaki adama Riza diye hitap etme curretini nerden aliyorsunuz. Terbiyesizlik yapmay?n. ??k?p oynasaydin yenseydin pa?a iyi oynad? diye hoca ya sallamak neyin kafas?. Adminler makara yapaca??na ?uraya bi baks?n zahmet olmazsa.
Emre ?akmak
Sana m? soracak millet ne diyece?ini ister r?za der, ister r?za efendi ,ister r?za hoca ,ister r?za abi b?rak?n bu efendi sayg?l? a??zlar?n?...
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktasin efsanelerine saygili olmak, saygilinolun demek suc olmus. Yazik .
Benim efsanem ?eref beydir, baba hakk?d?r, S?leyman sebadir ba?ka yoktur ...
Yorum Yap
Yorum Yap