Bu Bursa'ya ne zaman koysak kendini toparlayam?yor he
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri kazans?n diyorsunuzda bunlarda ?zg?ven patlamas? ya?amas?n bize kar??
Yorum Yap
-
G?zel oldu g?zel.. haftasonu sivasspor da mersin de deplasmandalar.. muhtemelen bu hafta kayseri'nin rahat nefes ald??? hafta olacak.. bize kar?? can havliyle isteseler bile oynayamazlar. Denklem basit.. akhisar?, kayseriyi yen fi?i ?ek.. son 3 hafta ??yle olur.. b?yle olur diye hesaba giri?sin fener.. cevap basit son 3 hafta bir halt olmaz.. i? bu 2 haftada biter.
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?zel oldu g?zel.. haftasonu sivasspor da mersin de deplasmandalar.. muhtemelen bu hafta kayseri'nin rahat nefes ald??? hafta olacak.. bize kar?? can havliyle isteseler bile oynayamazlar. Denklem basit.. akhisar?, kayseriyi yen fi?i ?ek.. son 3 hafta ??yle olur.. b?yle olur diye hesaba giri?sin fener.. cevap basit son 3 hafta bir halt olmaz.. i? bu 2 haftada biter.
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Dagci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sinan kart g?rm??. .cezal? mi ?imdi?
Ben Mijailovic'in cezali olmasini diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?zel tak?m yapm?? Hakan Kutlu helal olsun. Cezal? duruma d??en olmad?,orta sahadaki Diego'yu ben ?ok be?endim.
Hakan Kutlu'nun Kayserisporundan de?il de Tolunay Kafkas'?n Kayserisporundan korkar?m
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?zel tak?m yapm?? Hakan Kutlu helal olsun. Cezal? duruma d??en olmad?,orta sahadaki Diego'yu ben ?ok be?endim.
Hakan Kutlu'nun Kayserisporundan de?il de Tolunay Kafkas'?n Kayserisporundan korkar?m
Yorum Yap
Yorum Yap