Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Yi?it Gelir suan konya-fb macina bakiyorum, fenerin maclarinda normalde 3 totem yapiyordum (?ld?r?c? oluyor ) bugunluk 1e indirdim bakalim sonuc ne olacak, ts maci icin de totemim eksik olacak.. Fayda etmezse uclu toteme devam
??l?ye devam ( b?yle deyince de bir tuhaf oldu )
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Yi?it Gelir suan konya-fb macina bakiyorum, fenerin maclarinda normalde 3 totem yapiyordum (?ld?r?c? oluyor ) bugunluk 1e indirdim bakalim sonuc ne olacak, ts maci icin de totemim eksik olacak.. Fayda etmezse uclu toteme devam
Bugun izleme totemim tutmadi
Ts macinda fenere iddia oynamak totemi de tutmazsa isi goren kimseye soylemedigim totemim
[MENTION=5746]Korhan Karakoc[/MENTION] agabey boyle tek golle kuponu yatiran maclarda top direkten dondugunde bi ayri sinirleniyorum..
Yemin ederim bi gunde 600 euro kaybettim bukadar sinirlenmedim direkten donen kuponlara
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Yi?it Gelir suan konya-fb macina bakiyorum, fenerin maclarinda normalde 3 totem yapiyordum (?ld?r?c? oluyor ) bugunluk 1e indirdim bakalim sonuc ne olacak, ts maci icin de totemim eksik olacak.. Fayda etmezse uclu toteme devam
Bugun izleme totemim tutmadi
Ts macinda fenere iddia oynamak totemi de tutmazsa isi goren kimseye soylemedigim totemim
Bol sans 😁😁😁
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Emre Tetik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de kazanmas? gayet yerinde olur Kayseri'nin. Kart s?n?r?nda kimse var m? veya sakatlanan?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Emre Tetik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de kazanmas? gayet yerinde olur Kayseri'nin. Kart s?n?r?nda kimse var m? veya sakatlanan?
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Emre Tetik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de kazanmas? gayet yerinde olur Kayseri'nin. Kart s?n?r?nda kimse var m? veya sakatlanan?
Ben Mijailovic'in cezali olmasini diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Emre Tetik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de kazanmas? gayet yerinde olur Kayseri'nin. Kart s?n?r?nda kimse var m? veya sakatlanan?
Ben Mijailovic'in cezali olmasini diliyorum
Yorum Yap
Yorum Yap