Aslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Mans?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCaner, G?khan, Mehmet yani 3'?de ayn? anda gelmesin diye d???n?yorum..
Muslera kale
Caner defans
Atiba orta saha
Gomez forvet derim.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterF?rat G?nayer ve Atakan Kurt ortak periscope yay?n? yapt?lar bug?n. Atakan Mehmet,G?khan ve Canerden birinin ?imdiden bitti?ini i?in sadece imzaya kald???n? s?yledi.
Yorum Yap
-
g?khan ?n ?ok ciddi sakatl?k problemleri var bence.
ya?? da ilerledi?i i?in daha ?ok ortaya ??kacakt?r.
caner de sanki karakter problemi var gibi.
arada topla kar???k tekme atmalar falan var. pepe nin bir t?k alt? gibi.
bizde yapamaz onlar? sezonu 5 k?rm?z?yla tamamlar.
topal a bi?ey diyemem.iyi transfer olur.
Yorum Yap
-
beyler yardiminiza ihtiyacim var
fenere karsi yaptigim totemleri bilenleriniz vardir, iddia'da sansizligimi bilenler de vardir
malumunuz 3 mac ust uste canlidan oynayarak tek mactan fenere hep 50 euro bastim ucunde de kazanamadilar.
simdi sansizligimin zirvesindeyken, (d?n sheffield wednesday galibiyetine oynadim, 4 toplari direkten dondu ve kuponum yatti) Trabzon - Fenerbahce macina 1,60 dan Fener galibiyeti oynamak istemiyorum ama pazar gunu isim oldugu icin canlidan da oynayamayacagim.
tek mac yerine 6 orandan Fenerbahce sampiyonluguna mi oynasam diye dusunuyorum.. malumunuz her mac 50 50 50 cebimiz delindi
not: bu sene 90 dakika izledigim fener maclari; BJK 3 - 2 FB, ANT 4 - 2 FB, BS 0 - 0 FB,FB 2 - 0 BJK, FB 0 - 0 OSM, KON 2 - 1 FB,GS 0 - 0 FB
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyler yardiminiza ihtiyacim var
fenere karsi yaptigim totemleri bilenleriniz vardir, iddia'da sansizligimi bilenler de vardir
malumunuz 3 mac ust uste canlidan oynayarak tek mactan fenere hep 50 euro bastim ucunde de kazanamadilar.
simdi sansizligimin zirvesindeyken, (d?n sheffield wednesday galibiyetine oynadim, 4 toplari direkten dondu ve kuponum yatti) Trabzon - Fenerbahce macina 1,60 dan Fener galibiyeti oynamak istemiyorum ama pazar gunu isim oldugu icin canlidan da oynayamayacagim.
tek mac yerine 6 orandan Fenerbahce sampiyonluguna mi oynasam diye dusunuyorum.. malumunuz her mac 50 50 50 cebimiz delindi
not: bu sene 90 dakika izledigim fener maclari; BJK 3 - 2 FB, ANT 4 - 2 FB, BS 0 - 0 FB,FB 2 - 0 BJK, FB 0 - 0 OSM, KON 2 - 1 FB,GS 0 - 0 FB
Aman kimsenin yan?nda anlatma, neme laz?m, Fenerlinin kula??na gider seni ortadan kald?rmaya ?al???rlar falan Sen bize laz?ms?n
?anss?zl?kta zirveyi payla??yoruz
Yorum Yap
Yorum Yap