Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bizim macta Juventus gibi savunma yapan Mersin, bu macta mala bagladi. Umit Ozat guzel satti, genc cocugu iyi harcadi Fb'si icin.
Kayseri'nin kazanmasiyla Sivas'in kumede kalma umudu kalmadi gibi bir sey, fark 5 oldugu icin Sivas son haftaya kadar cok buyuk ihtimal dusmus olur.
Son haftaya kalirsa bu is, Fb pilot takimi, sike kardesi sayesinde sampiyon olur.
Benim bildigim Besiktas bu hafta Akhisar'a yenilir, fark 2 ye duser. Fb ve fenerasyon bu buyuk firsati geri cevirmeyip Trabzon'da haksiz penaltiyla ya da tartismali bir golle kazanir.
Sezonun maci arkadas bu Akhisar, gecen sene yenilip orda vermistik sampiyonlugu.
Puan kaybedecekleri 2 mac kaldi, Ts ve Basaksehir, puan farki duserse Genclerbirligi'ni dove dove alirlar maci.
Akhisar macinda beraberlige fitim, yeter ki Fb, Trabzon'da kazanmasin.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam kaos ortam?nda en iyi rakiple oynad? bu hafta Osmanl? Gen?lerbirligi Bursa gibi tak?mlarla oynasayd? daha farkl? olurdu i?te b?yle ball? tak?ma kar?? ?ampiyonluga gidiyoruz
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar 4 att?, ben ?ok t?rst?m.
https://twitter.com/vatskenayduu/sta...033024?lang=tr
Yorum Yap
Yorum Yap