akhisar ?ok fizikli ve diri tak?m i?imiz zor olacak. bu galibiyet onlar? avrupa m?cadelesine ortak edecektir.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Adamlar haftalard?r rezil futbol oynuyor bizim ma? yakla??yor diye forma girelim demi?ler. Ters gelecek ?ekilde fizikli tak?m,iyi kapan?yorlar,orta sahada bas?yorlar. B?r de sa?lam mama yedikleri zaman sinir bozcu bir tak?m olabilirler. Puan 3 olmuyorsa 1 olsun. Alah yard?mc?m?z olsun. bu arada Bursa yine t?m enerjiyi bizim ma?ta bitirmi? elleri ayaklar?na dolan?yordu.
Yorum Yap
-
?ampiyonluk ma??m?z?n sivas oldu?unu s?yleniyordu ama ?ahsen akhisar ma?? oldu?unu d???n?yordum ??nk? ge?en sene ?ampiyonluk akhisarda kaybedilmi?ti.
bu g?n ?zelikle akhisar bursa ma??n? izledim g?rd?klerim hi? olumlu olmad?.
akhisar ma??nda galibiyet i?in sivas ma??n?n tersine bekleyip atmak yerine, at?p beklemek en do?ru olan? ??nk? rakip savunmada diren? g?sterip bir anda h?zl? kontraatak yapabiliyor. 0?0 giden ma? rakibi ayakta tutacakt?r. lakin ?ne ge?ersek arkada istedi?imiz pozisyonlar gelebilir.
umar?m futbol ?ans? yan?m?zda olur ve kazan?r?z. kazan?rsak tamamiyle lig biter. allah yard?mc?m?z olsun
Yorum Yap
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonluk ma??m?z?n sivas oldu?unu s?yleniyordu ama ?ahsen akhisar ma?? oldu?unu d???n?yordum ??nk? ge?en sene ?ampiyonluk akhisarda kaybedilmi?ti.
bu g?n ?zelikle akhisar bursa ma??n? izledim g?rd?klerim hi? olumlu olmad?.
akhisar ma??nda galibiyet i?in sivas ma??n?n tersine bekleyip atmak yerine, at?p beklemek en do?ru olan? ??nk? rakip savunmada diren? g?sterip bir anda h?zl? kontraatak yapabiliyor. 0?0 giden ma? rakibi ayakta tutacakt?r. lakin ?ne ge?ersek arkada istedi?imiz pozisyonlar gelebilir.
umar?m futbol ?ans? yan?m?zda olur ve kazan?r?z. kazan?rsak tamamiyle lig biter. allah yard?mc?m?z olsun
Yorum Yap
-
Adamlar ?ok pis ball? bu ak?am sert bi rakiple oynasad? ?ok iyi olucakt? Mersin iyi tak?m degilEn son düzenleyen Mehmet Ali Bulut; 17-04-2016, 19:23.
Yorum Yap
-
Dikkat edin orta sahas? diri ve fizikli rakiplere kar?? biz ?ok zorlan?yoruz. ??erde Ts ma?? Mbia ald? orta sahay? bizden, Pa?a ma?lar? hayvan gibi ko?tular bo? alan b?rakmad?lar. Bursa ma??nda faty bile terslik ??kard?. Bug?n Faty olmay?nca orta saha gitti Bursa'n?n. Art?k bu ligde o b?lgedeki adamlar?n fizik g?c? ?ok ?ok ?nemli. Sivas ma??nda cidden Allah y?z?m?ze bakt? ve en diri adamlar? cezal? duruma d??t?. Siyahiler ters geliyor beyler bize. San?r?m hocan?n bu ma? i?in orta sahada biraz daha tak?m? diri tutmas? gerekecek.
Yorum Yap
Yorum Yap