Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Arif Akpinar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener konya farkini dile getirelim. Algilarini algilarin 10 kati karsilik verelim. Haydi konya sampiyonlar ligi icin puan farki 5! Bu arada son hafta konya ile macimizda var. 2.ciyi biz belirleyecegiz
Yorum Yap
-
S?per Lig 29. Hafta Ma?lar?
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBugun biz bursa basak kazansin mi diyecegiz simdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Basak 2 yapti. Kayseride atti pasaya bu arada
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBugun biz bursa basak kazansin mi diyecegiz simdi.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBugun biz bursa basak kazansin mi diyecegiz simdi.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a saplad?, ilk yar? berabere bitti.
Ba?ak?ehir ilk yar?y? 3-1 ?nde kapatt?, Antep 10 ki?i.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a saplad?, ilk yar? berabere bitti.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a saplad?, ilk yar? berabere bitti.
Ben gs bin kupada kollanscagini dusunuyorum yalniz.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a saplad?, ilk yar? berabere bitti.
Ben gs bin kupada kollanscagini dusunuyorum yalniz.
Yorum Yap
Yorum Yap