Bu sabah ben
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Allah bizi Diego ve RVP'den korumu? ?ok ??k?r.
Rvp bizde gomez onlarda olsa tam tersini s?yl?yo olurduk b?y?k ihtimal.
ozanda bence iyi futbolcu ama fbde k?reliyor.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlhan eksioglu Besiktasli birini tehdit etmis mesajla. Mesaji yayinlamislar ama atamadim buraya. Kendinizi vurdurtmayin falan yazmis serefsiz
Panda diyor ilhan zengin zaten tazminat ?der kapan?r olay..
Allahtan sosyal medya vesaire kullanm?yorum yoksa ?ok ceza yerdim k?f?rden tehditten..
Yanl?z panda bir konuda hakl? diyor ki
Ulan bana da k?f?rl? yaz?yorlar resmine bak?yorum havada par?alar?m diyor ahaha
Hepsi klavye delikanlar?
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlhan eksioglu Besiktasli birini tehdit etmis mesajla. Mesaji yayinlamislar ama atamadim buraya. Kendinizi vurdurtmayin falan yazmis serefsiz
Panda diyor ilhan zengin zaten tazminat ?der kapan?r olay..
Allahtan sosyal medya vesaire kullanm?yorum yoksa ?ok ceza yerdim k?f?rden tehditten..
Yanl?z panda bir konuda hakl? diyor ki
Ulan bana da k?f?rl? yaz?yorlar resmine bak?yorum havada par?alar?m diyor ahaha
Hepsi klavye delikanlar?
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlhan eksioglu gazeteci serdar bilicani tehdit etmis mesajla. Mesaji yayinladilar haberlerdede var ama atamadim buraya. Kendinizi vurdurtmayin falan yazmis serefsiz
Ne olursa olsun ilhan ek?io?lu ?erefsizin ?nde gidenidir.
Yorum Yap
Yorum Yap