Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan Demirel ne i?iyorsa ayn?s?ndan istiyorummmm, kafas? s?per olmal?, biz ?ampiyon olaca??z diyor...
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGokhan Gonul'un yerinde olsam Diego'ya kafa atip Besiktas'a gitmek istiyorum derdim.
Mal Diego, bir de artistik patinaj yapiyo.
[ATTACH]9973[/ATTACH]
?ok gerildim ma?? izlerken, gs rezil ?tesi bir futbol oynad?. 5-0'l?k ma? 0-0 bitti. Te?ekk?rler beyo?lu yosmalar?!
Yorum Yap
-
T?m tvleri dola??yorum toraman hari? koskoca eski futbolcular fb ?ok iyi oynad? diyorlar.
Ben ba?ka ma?? m? izledim bilmiyorum.
Gs o kadar k?t?yd? ki, daha az k?t? oynayan fb iyi g?z?kt? bana g?re.
Gsde ne sa? bek ne sol bek ne ?n libero ne de santrfor orijinal b?lge oyuncusu de?iller. Orta saha yok gibi topu ?nde tutacak adam yok sneijder sakatl?ktan kurtulamam??, ?olak bitik halde donk rezil iken daha ne kadar k?t? olabilirlerdi bilemiyorum.
Muhtemelen biz gs ma??na lider gidersek tarihi fark yapar?z.
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyler ?una bi bak?n,koptum
https://www.facebook.com/incicaps/vi...7/?pnref=story
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas-BJK 3
Akhisar-BJK 1
BJK-Kayseri 3
Gs-BJK 1
BJK-Osmanli 3
Konya-BJK 1
Cok buyuk ihtimal bu sekilde sonlanir sezon.
Haftaya once oynayip farki 8 e cikardik mi Fb-Mersin'i Umit Ozat frenlemezse zor yener.
Yorum Yap
-
Aslı Yalcin Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas-BJK 3
Akhisar-BJK 1
BJK-Kayseri 3
Gs-BJK 1
BJK-Osmanli 3
Konya-BJK 1
Cok buyuk ihtimal bu sekilde sonlanir sezon.
Haftaya once oynayip farki 8 e cikardik mi Fb-Mersin'i Umit Ozat frenlemezse zor yener.
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan Demirel ne i?iyorsa ayn?s?ndan istiyorummmm, kafas? s?per olmal?, biz ?ampiyon olaca??z diyor...
Yorum Yap
-
Emre bol enteresan bilgiler veriyor;
1)caner, vitor pereira birlikte ali y?ld?r?mlada tart??t?
2)tart??t?ktan sonra tesisleri terketti, lig sonuna kadar forma giyemez art?k
3)bugun ki kadroyu vitor pereira m? kurdu san?yorsunuz? aziz y?ld?r?m kurdu
?ok pis gerildi fb, daha beter olmalar?n? diliyoruz
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yiki izlememi?im baya ka??rm?? fener,kalpten giderdim herhalde...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yiki izlememi?im baya ka??rm?? fener,kalpten giderdim herhalde...
Yorum Yap
Yorum Yap