Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Hic gerek yok ismail bu islere. Efendi gibi ana baci sov rahatla gel kardes.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener m?mk?n de?il yenemez. O kadar eminim ki, ben futboldan anl?yorsam Fenerin Toki Arena'da Gs'yi yenmesi imkans?z, hatta yener diyen herkesle iddiaya haz?r?m.
Yorum Yap
-
?lk yar?daki derbinin ilk yar?s? ve bizim ma??n ilk yar?s? d???nda fb nin ?yle ah?m ?ah?m oynad??? bi oyunu yok..
En etkili silahlar? G?khan ve Caner'in bindirmeleri ve performanslar?. .Bu aralar ikiside k?t?. ?n?aallah b?yle devam ederler..
Pereira ve Top?ular Brag'a ma??ndan sonra da??ld?lar ve toparlanacaklarida g?z?km?yor. .
fb nin elinde duran top ve bireysel becerili oyuncular?n yapacaklari katk? d???nda pek bi?ey kalmam??.
Iyi defans ve aya?a pas yapan her tak?m fb den puan al?r. .
Ligin en ?ok pas yapan tak?mlar?ndan biride gs lakin takim savunmasi ve defansida en kotu takimlardan biride gs de....
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener m?mk?n de?il yenemez. O kadar eminim ki, ben futboldan anl?yorsam Fenerin Toki Arena'da Gs'yi yenmesi imkans?z, hatta yener diyen herkesle iddiaya haz?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener m?mk?n de?il yenemez. O kadar eminim ki, ben futboldan anl?yorsam Fenerin Toki Arena'da Gs'yi yenmesi imkans?z, hatta yener diyen herkesle iddiaya haz?r?m.
Yorum Yap
Yorum Yap