Fenerbahce son 5 macta kaybetmis arenada... Ben en cok buna guveniyorum... Ayrica GS cok hirsli olacaktir... FB favori olsada insallah GS yener de puan farki 6 olur.
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ne yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
+1 Karde?im. Bu Beyo?lu yosmalar?ndan medet umaca??ma , Fb'nin 3 puan daha yakla?mas?n? tercih ederim.
Yeni bir 6 Kas?m olsun , daha beter kar??s?nlar. Florya'y? 2.kez bas?p yak?p y?ks?nlar.
O kadar tiksiniyorum bunlardan anlatamam.
Be?ikta?'?n ba?ar?s? benim nefretimden daha ?nemli. E?er Be?ikta? i?in FB'nin puan kaybetmesi gerekiyorsa, GS kazans?n, gerekirse bunun i?in dua bile ederim. Yani ?u an GS'nin Konya'dan, Ba?ak?ehir'den fark? yok benim i?in. Sadece FB'nin rakibi olarak g?r?yorum.
Yani bu da benim g?r???m.
Fener 3-4 atarsa o gazla kolay kolay puan kaybetmez daha.Bizim ilk puan kayb?m?zda bizi ge?erler ve ?ampiyonluk gider.
Valla geseliler tesisleri basacak mutsuz olacak diye bende mutsuz olmak istemem.Ben mutsuz olduktan sonra gese mutsuz olsa ne olur.
?ampiyon olmam?z laz?m bizim Be?ikta?'?n ??karlar? i?in gesenin yenmesi gerek ?ahsen benim i?in Be?ikta?'?n ??karlar? gese nefretimden daha ?nde.
Hasan son aylarda hi? futbol izledin mi yani feneri izledin mi ? izlemedigini tahmin ediyorum yoksa fener 4 atarsa bundan sonra puan kaybetmez demisin. Bir futbol yorumu olarak gelmedi. Adamlar saha ne yapt???n? kendileri bile bilmezken biz puan kaybetmez diyoruz. Bizim oynad???m?z futbol ortada, biz bile son 6 ma?? garanti goremezken fener ne oynuyor ki kaybetmeyecek.
Yorum Yap