Hadi lan Galatasaray, yap bir g?zellik. Zaten sonra Aziz'in renklileri tamamen havlu atarlar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener 2.ncili?i bile haketmiyor. Bu kadar k?t? tak?m nas?l olurda pe?imizde anlayam?yorum. B?t?n sezon Topal-Ozan-Josef orta sahasi ile oynad?lar ve 2.nciler, yenerlerse 3 puan gerimizde olacaklar. ?aka gibi...
Bu konu israrla dikkatlerden kaciyor ama Fenerbahce her sene hakemler sayesinde yarista tutuluyor. Bocaladiklari donemleri her zaman hakem destegiyle asiyorlar.
Yorum Yap
-
Sneijder: Hayat?m?n topunu oynayaca??m. Fenerbah?e?yi yenece?iz.
Sneijder:Taraftarlar?m?z? bu sezon ?ok ?zd?k. Onlara borcumuz var. Fenerbah?e?yi ma?lup ederek kendimizi biraz da olsa affettirmek.
Sneijder:Kendime ve tak?m arkada?lar?ma g?veniyorum. Bu ma??n bizim i?in ?nemi b?y?k. Taraftarlar i?inde durum ayn?
Sneijder:Fenerbah?e, Arena?dan 3 puanla ??kamayacak.
Yorum Yap
-
fener her sene ilk ikide tutuluyor. T?kezledi mi cart k?rm?z? cartt penalt?. Her sene sonunda fenerden 10-15 puan d???r?ld???nde fenerin ger?ek yeri ortaya ??kar.
Bas?n bu ak?am fener yener alg?s? olu?turmaya ?al???yor , fenerin puan kazanmas?n? normalle?tirmeye ?al???yor ama gs nin hakk? gasp edilmezse beraberlik al?r bence gs. Fener dedi?in tak?m zaten ilk yar? 2 ikinci yar? yine 2 kez rakip ceza sahas?na geliyor. Defans ve kale sa?lam durursa gs gol bile yemez. ?yi g?n?nde bir musleran?n neler yapabilece?inin de herkes biliyor.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
Yeni bir 6 Kas?m olsun , daha beter kar??s?nlar. Florya'y? 2.kez bas?p yak?p y?ks?nlar.
O kadar tiksiniyorum bunlardan anlatamam.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
Yeni bir 6 Kas?m olsun , daha beter kar??s?nlar. Florya'y? 2.kez bas?p yak?p y?ks?nlar.
Yani bu da benim g?r???m.
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
Valla geseliler tesisleri basacak mutsuz olacak diye bende mutsuz olmak istemem.Ben mutsuz olduktan sonra gese mutsuz olsa ne olur.
?ampiyon olmam?z laz?m bizim Be?ikta?'?n ??karlar? i?in gesenin yenmesi gerek ?ahsen benim i?in Be?ikta?'?n ??karlar? gese nefretimden daha ?nde.
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
Yorum Yap
-
Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan s?yleyim, fb 7-8 atsa ?z?lmem
Ek olarak Fb nin oynad??? futbol ?zellikle deplasmanlarda 0 oldu?u i?in , ilerleyen ma?larda zaten puan ya da puanlar kaybedecektir.
Biz kendi ellerimizle vermezsek bu ligi , ba?ka tak?m?n almaya g?c? yok zaten.
Yorum Yap
Yorum Yap