muhabbet ku?umu be?ikta? demeye al??t?rm???m ku?un hatr?na la adam gibi oynay?n ?ampiyon olun
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu vitora takt?m kafay? ya, bir pozisyonda Mehmet Topal? Konyasporlu futbolcu sakatlan?nca topu d??ar? att? diye f?r?alad?...Ulan insan ol biraz insan! 3 puan i?in her ?ey m?bah diye g?renlerden nefret ediyorum...
Yorum Yap
-
Ma? ?ncesi tahminin Konya 'n?n 2-0 galibiyetiydi..
Tam d???nd???m gibi oldu..Konya ilk yar? 1 gol bulur ma? b?yle devam ederken 87 lerde bi tane daha atar 2-0 al?r diye tahmin ediyordum. .Fb nin gol? d???nda d???nd???m gibi oldu..
FB 1-1 yapt?ktan sonra kalkt?m kahveden.Yine sokak sokak dola?maya ba?lad?m. .Benimde ?zellikle fb maclarindaki totemim bu..Osmanl? Antep ve bu ma?ta i?e yarad?
65.dk da kahvenin birinin yan?ndan ge?erken g?z ucuyla sokra bakt?m 1-1 di.
2-1 den ?nce kahvenin birinden gol sesi geldi. .Biri yemiyor musun diyordu. .Me?er gs liymi? s?yleyen. .
Ma? bittikten sonra ilk izledi?im kahveye d?nd?m. .
Ne dualar ettim ne dualar Allah a ??k?r Allah y?z?m?z? bir kez daha g?ld?rd?. .
Art?k Bursa ma??n? bi zahmet alal?m yani.
Valla ruhsuz top oynay?p puan kaybetseler ,Diyarbak?r 'dan kalkar gelir o topculari sopalarim (i?in ?akas? tabi)
Ama bu ma?i ne yapip edip almal?y?z.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu vitora takt?m kafay? ya, bir pozisyonda Mehmet Topal? Konyasporlu futbolcu sakatlan?nca topu d??ar? att? diye f?r?alad?...Ulan insan ol biraz insan! 3 puan i?in her ?ey m?bah diye g?renlerden nefret ediyorum...
Yorum Yap
-
Spor Toto S?per Lig 28. hafta
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u angut a Nas?l gireriz ya ?ok keyifli olur okumak
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Mehmet Sahin Gulel; 10-04-2016, 02:36.
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu vitora takt?m kafay? ya, bir pozisyonda Mehmet Topal? Konyasporlu futbolcu sakatlan?nca topu d??ar? att? diye f?r?alad?...Ulan insan ol biraz insan! 3 puan i?in her ?ey m?bah diye g?renlerden nefret ediyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Serdar.Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener uzatmalarda atar bence
Yorum Yap
Yorum Yap