van Persie kadroya al?nmam??. ?yi mi oldu k?t? m?, bilemedim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ak?n Keske tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervan Persie kadroya al?nmam??. ?yi mi oldu k?t? m?, bilemedim.
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
osmanl?n?n fb'ye ?elme takaca??na emin oldu?um kadar, fb'nin konyay? rahat bir oyunla ge?ece?ine de o kadar eminim. biz kendi salakl???m?za bakal?m. ge?en hafta ?ok b?y?k bir f?rsat teptik. inan?lmaz bir ?ey. fb'ye hayat verdik hayat. sezon sonu ?ampiyon olamazsak ?ok ki?inin kellesi gitmeli. bu kadar rahatl?k yeter. bundan sonra be?ikta?ta oynaman?n bir bedeli olmal?. ba?ar? gelmedi?i takdirde ba?lar?na ne geleceklerini ??renmeliler...
bu arada ismail ile s?zle?me yenileyen y?netim gitsin kendini u?urumdan a??a??ya ats?n. be?ikta?a bu yeteneksizleri layik g?renler m?mk?nse be?ikta? y?netimine aday olmas?nlar!!!
Yorum Yap
-
Fenerbah?e'nin hem bu ak?am Konyaspor kar??s?nda hem de hafta i?i Galatasaray kar??s?nda puan kaybedece?ini d???n?yorum. ??imden bir ses beni bu d???nceye itiyor.
Konyaspor evinde son 11 ma?ta ma?lubiyet y?z? g?rmemi? ve Avrupa kupalar?na kat?lmak i?in bu ma?tan puan almak isteyeceklerdir. Ayr?ca ?ar?amba Gs'nin Fb ile ma??n? da d???n?rsek olas? puan kayb? ihtimalinde de rahatlayacaklar d???ncesi olabilir ve bu sebeple bu ma?a as?lacaklar?na inan?yorum.
Aykut Kocaman ekranlara ??kt??? zamanlar da gayet efendi bir ki?ili?i oldu?u izlenimi vermekte ama i?indeki Fenerbah?e sevgisi ne derece mesle?inin ?n?ne ge?er, ne d???ncelerdedir buna sadece ki?ilik analizi yaparak karar veremeyiz. Her insan hata yapar ve hatal? kararlar verebilir. Umar?m Aykut Kocaman bu ma?ta 11 ma?t?r yenilmemi? Konyaspor'un d?zenini bozup farkl? ?eyler deneme yoluna giderek, ma? i?inde farkl? oyun ?ekilleri deneyerek ve iyi giderken bir ?eyleri bozup Fb'nin lehne i?ler yaparak bu bahsetti?im hatalar? yapmaz.
Yorum Yap
-
Mant?ken tak?m savunmas?n? bu kadar iyi yapan bi tak?m? fb gibi yeteneksiz bi tak?m?n a?mas? zor.
Gerci topal josef ozan yetneksiz ?cl?s?nden ozan yerine diego oynayacakm?s ama onun da bi sosa ya da ozzy etkisi yapt?g?n? hic g?remedik.
Tipik bir beraberlik mac?.ayr?ca genel g?r?s?n aksine aykut azize inat daha da as?lacakt?r diye de d?s?n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb bu saatten sonra puan falan kaybetmez adamlar kro?e vaziyetteyken indiremedik aya?a kaldirdik resmen ... Aykutta yatar bug?n bi g?zel el elde ba? ba?ta bu senede gitti ?ampiyonluk...
Sen Aykut'un yerinde olsan satar m?s?n ?erefini, haysiyetini ?
Yorum Yap
Yorum Yap