Osmanl? cand?r.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAllah korusun yar?n alamazsak hi? bir anlam? olmaz bu ma??n..
Ayr?yetten hirkisi mitli hifti sinliri
Quaresma7Amokachi14Nouma21
D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAllah korusun yar?n alamazsak hi? bir anlam? olmaz bu ma??n..
Ayr?yetten hirkisi mitli hifti sinliri
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yar?n da R?za Hocam yak??an? yapar al?r?z merak etmeyin
Yorum Yap
-
Aslı Ozcan Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?lker ya?c?o?lu ne bo? adam ya .. G?rcan bile daha mant?kl? yorum yap?yor...
Yorum Yap
-
Asporu izliyorum da, erman toro?lu ?ok temiz diyor ki, haaaaaala hakem hala ivan bebek konu?uluyor b?yle hakem g?rmedik deniyor, g?rmezsin tabi, sen ayn? ?e?it hakemlerle y?llard?r ma? kazan?rken g?rmezsin o zaman, ayn? ?ey kendine olunca g?r?rs?n dedi. ?unu s?yleyen adama helal olsun, ba?ka konular ba?ka, ama bunu s?yledi?i i?in helal olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Ozyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAsporu izliyorum da, erman toro?lu ?ok temiz diyor ki, haaaaaala hakem hala ivan bebek konu?uluyor b?yle hakem g?rmedik deniyor, g?rmezsin tabi, sen ayn? ?e?it hakemlerle y?llard?r ma? kazan?rken g?rmezsin o zaman, ayn? ?ey kendine olunca g?r?rs?n dedi. ?unu s?yleyen adama helal olsun, ba?ka konular ba?ka, ama bunu s?yledi?i i?in helal olsun.
101. y?lda biri Be?ikta?'? durdursun i?siz kalacaz diyen adamd?r kendisi.
Her ma? Zago'ya k?rm?z? kart veririm diyen kendisiydi.
?imdi ??km?? edebiyat yap?yo.
Yorum Yap
-
Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Ozyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAsporu izliyorum da, erman toro?lu ?ok temiz diyor ki, haaaaaala hakem hala ivan bebek konu?uluyor b?yle hakem g?rmedik deniyor, g?rmezsin tabi, sen ayn? ?e?it hakemlerle y?llard?r ma? kazan?rken g?rmezsin o zaman, ayn? ?ey kendine olunca g?r?rs?n dedi. ?unu s?yleyen adama helal olsun, ba?ka konular ba?ka, ama bunu s?yledi?i i?in helal olsun.
101. y?lda biri Be?ikta?'? durdursun i?siz kalacaz diyen adamd?r kendisi.
Her ma? Zago'ya k?rm?z? kart veririm diyen kendisiydi.
?imdi ??km?? edebiyat yap?yo.
Yorum Yap
Yorum Yap