G?k?ek civcivini ?zmez.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosyal medya ?zerinden Aykut Kocaman Konyaspor ve futbolcular ??genine m?thi? bask? kurulmas? laz?m hocalar? eski fbli c?mlesi ?zerinden inan?lmaz ?ekilde herg?n tt de olmal? tagler. Verelim co?kuyu ma?lup olmamak i?in sald?rs?nlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Gs'den umudu kesmeyin a?alar...
Fb'de Gs'de kendi sahasinda iyi performans+hakeme endeksli takimlar, disarda bu ikisinin her maci da potansiyel puan kaybi demek onumuzdeki senelerde.
Kendi saha ve seyircileri onunde Gs, Fb'ye yenilmez. Bize lazim olacak skor beraberlik, Gs kazanirsa bal kaymak olur.
Icerde sadece Osmanli'ya yenilmisler 11 macta, ne kadar kotu gitseler, bu Es Es maci 1-0 dan 1-5 de kaybetseler de haftaya kendi seyircisi onunde hirsli olacaklar, Sneijder yetisirse ben 1-1 gibi bir skor bekliyorum. Umarim forvet Umut degil Podolski olur haftaya.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu linnesi ?ok istiyordum ama iyiki almam???z acaba topculu?umu bu kadar yoksa cincondam? k?t? g?z?k?yo anlamad?m...
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu linnesi ?ok istiyordum ama iyiki almam???z acaba topculu?umu bu kadar yoksa cincondam? k?t? g?z?k?yo anlamad?m...
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu linnesi ?ok istiyordum ama iyiki almam???z acaba topculu?umu bu kadar yoksa cincondam? k?t? g?z?k?yo anlamad?m...
Yorum Yap
Yorum Yap