Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Gs maci harici Fb'ye puan kaybettirmezler.
Bizi de durdurmak icin Bulent Yildirimlar, Firat Aydinuslar, Huseyin Gocekler ellerinden geleni artlarina koymazlar.
8 de 8 yapmamiz lazim, Fb 2 hafta arka arkaya berabere bile kalsa havluyu atacaklarini bildiklerinden butun kulupleri kurbanlik koyun gibi onlerine birakacaklar, haksiz penaltilar, kirmizilara havada ucusur. Sikeyi alenen yaptilar, yasakli maddeyi de dalga gecercesine kilifina uydurdular. Pek umudum yok puan kaybedeceklerine dair.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya deplasmanda Gen?lerbirli?i'ni yendi. Kart cezal?s? falan da olmad? kimse Konya'da. Haftaya Fenerbah?e ile oynuyorlar i?eride, m?thi? oldu moralli ??kmalar? o ma?a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya deplasmanda Gen?lerbirli?i'ni yendi. Kart cezal?s? falan da olmad? kimse Konya'da. Haftaya Fenerbah?e ile oynuyorlar i?eride, m?thi? oldu moralli ??kmalar? o ma?a.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya deplasmanda Gen?lerbirli?i'ni yendi. Kart cezal?s? falan da olmad? kimse Konya'da. Haftaya Fenerbah?e ile oynuyorlar i?eride, m?thi? oldu moralli ??kmalar? o ma?a.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya deplasmanda Gen?lerbirli?i'ni yendi. Kart cezal?s? falan da olmad? kimse Konya'da. Haftaya Fenerbah?e ile oynuyorlar i?eride, m?thi? oldu moralli ??kmalar? o ma?a.
Hi?bir beklentim yok o ma?la ilgili. 1-0 a b?rak?rlar Fener'e. B?rak?rlar diyorum ??nk? Aykut ilk ma?ta Orta Saha'y? ge?memi?ti. 90+larda geri pas yap?yordu tak?m.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTsnin kazanmasi iyi oldu.febe macina kadar cikista olurlarsa puan alabilirler
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap