Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?a?atay Demira? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbi yar?n gs yenilmez diyor , oturup mant?kl? d?s?n?nce bu adamlar nas? gol aticak da kazan?cak diyorum.
Allah tan derbilerde mant?k i?lemiyor , bi sekil gs oyunda kalmal? son dk ya kadar ve yenilmemeli.
40 y?l da bir de olsa su ziyanl?klar bi i?e yaramal? art?k.
FB'nin bir derbide galip gelmesi hakemsiz cok zor... Bu sezon GS'nin o stadyumda tek maglubiyeti var o da sezonun ilk yarisinda ki Osmanli maci.
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera
Linnes-Chedjou-Denayer-Balta
----------Donk-Sel?uk
Emre ?olak-Sneijder-Yasin
------------Podolski
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Bug?n ?o?u ki?inin aksine Fener'in Galatasaray kar??s?nda ?ok rahat bir galibiyet alaca??n? d???n?yorum.Umar?m bu konuda yan?l?r?m fakat Gs'nin ilk gol? bulmas? ma?? koparmaya bilir fakat Fener'in olas? bir gol bulmas?nda zaten k?t? olan GS'nin performans?n? dahada etkileyecektir diye d???n?yorum. Umar?m GS bizi biraz olsa dahi rahatlacak puan veya puanlar? Fenerden ?alabilir. E?er ki istedi?imiz bir sonu? ??kmaz ise Fener di?er ma?lar?n? ?yle veya b?yle alacakt?r. Tek umudum olarak Gen?ler ma?? kal?yor ?brahim ?z?lmez,Fener ?z?l?r diyorum hep o ma? i?in umar?m ?ylede olacakt?r.
Yorum Yap
-
Gs nas?l rakip ceza alan?na girecek nas?l gol bulacak merak ediyorum. Sadece uzaktan ?utla olacak i? de?il gibi yani fb ?nlemini alir. Ceza sahas?na giren yasin vard? eskiden oynuyor mu sildiler mi takip etmedim.O ceza alan?na soldan iyi giriyordu.Fb y? durdurmak i?in stoper ve bekleri s?rekli tehdit etmek gerek .Gs de forvet yokken nas?l olacak bu i?ler. ?irkefle?if seyirci etkisiyle fb lileri kudurtsunlar hi? bir ?ey yapamiyorlarsa. Ok letsgo cim bom
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya basak maci var.
Bizim icin hangisinin kazanmasi iyi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap