Futbol oynamayan Fener'in ma?lar?nda s?k??t??? anlarda rakiplere neden k?rm?z? kart arkas?ndan da penalt? ??k?yor?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Hilmi Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lk sar? kart pozisyonunu tam hat?rlam?yorum ama 2.sar? kart tart??maya a??k bile de?il,ben sadece g?rd???m? s?yl?yorum bu y?zden ne derseniz diyin,ayr?ca ayn? hareketi fenerli yapsa hakem verirdi de demiyorum.
En cok faul yapilan takim Besiktas ve sadece 1 mac kirmizi gormus rakiplerimiz? Eger bu Kirmizi hakliysa dun Rize 9 kisi kalmaliydi.
Yorum Yap
-
Hepimizin basi sagolsun. Sacmasapan bir ulke olduk, Tanzanya'lar, Nikaragualar falan daha iyi yonetiliyor.
Hak, adalet kalmadi, herkes satilik, cikarci ve yalama oldu, terore peskes cekenler ise bastaci...
Ulkeye bakiyorum, guzel birkac seyden biri Besiktas.
Biz butun maclarimizi kazanamazsak gecmis olsun.
Herifler sadece Fb'yi alip bir yere getirmedi, bizi de her hafta kesip bicerek, sertlikle yildirarak puan kaybetmeye zorladi. Allah yar ve yardimcimiz, sehit olan vatandaslarimizin da mekani cennet olsun, Allah belasini versin bu ulkeyi bu hale getirenlerin!
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdakika kac ?
SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?yle kazana kazana ligin sonunu getirdiler.
Bu ?ekilde devam edemezler demek anlaml? de?il.
Lig bitti neredeyse bu ?ekilde kazan?p durdu civ civler.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCem Can kariyerinde belki 1-2 gol?n vard?r 3.y? son dakikada atsan ke?ke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap