Allah belasini versin boyle duzenin. Ilk yari adamlar kuduz kopek gibi saldirior rakibe.tekmeler tokatlar itmeler. Ama kirmizi yine rakip gordu. Saka gibi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ulan nas?l bir biat k?lt?r?n?z var sizin ? Bu nas?l eyyamd?r, nas?l aymazl?kt?r ?
Rakip tekme tokat giriyor, kart yok ama adam tac? geciktirdi diye ?ak sar? kart ? Kimsiniz ulan siz ya ? Hangi sistemin adam?s?n?z ?
Bizim futbolcular?m?z her ma? uzak do?u sporlar?'n?n 100 s?per hareketinden 98'i ile d?v?l?yor bu d?d?k nerenize ka??yor lan sizin ?
Bu sene ?ampiyon olal?m, and olsun ki bu d?zen y?k?lacak,y?kaca??z.! Siz ve sizin gibiler ba?ta ; Federasyon ba?kan? olmak ?zere,MHK,PFDK,f?rat,?ak?r ve alay?n?z yok olup gideceksiniz..
Karakteriniz,?erefiniz,ahlak?n?z yok mu lan sizin ? Niye sat?yorsunuz kendinizi aziz y?ld?r?m ve onu y?netenlere,arkas?nda ki g??lere ? Birtaneniz de adam de?il misiniz o?lum siz ? Evlad?n?z?n gurur duyaca??,i?te bu benim babam diyebilece?i bir vicdan?n?z yok mu lan ci?ersizler....
S?ylenecek ve yaz?lacak o kadar ?ok ?ey var ki...! Ama sizin gibi ?erefini,karakterini satm?? insanlar i?in yaz?pta,Be?ikta?'?mdan, forza'dan ayr? kalmaya de?mezsiniz... Ci?erin be? para etmez ayd?nus !!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Remzi Ozboz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBildi?in ?ike yapiliyor kul?b?n aciklama yapmasi lazim. Yoksa gs fb macina atayacaklar bi tetikciyi
Yorum Yap
-
Bu arada bu 9. Mac FB nin rakiplerinin kirmizi gordugu. Yani her 2 macta bir FB nin rakipleri kirmizi goruyor. Boyle bir ligde liderlik yapan Besiktasimizi ayakta alkisliyorum. Dedigim gibi FB bu sezon sampiyon olamazsa ucuruma yuvarlanacak. Bu gerceklesmesin diye her turlu pislige basvuriyorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Remzi Ozboz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBildi?in ?ike yapiliyor kul?b?n aciklama yapmasi lazim. Yoksa gs fb macina atayacaklar bi tetikciyi
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaha ilk yarida tac atisini biraz geciktirdi diye sari veriyor rakibe ben daha bizim rakibimize boyle verlen bir kart gormedim
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Alper Ulusoy denen hakem bozuntusu eses fb ma??ndan sonra d?n ba?aksehir osmanl? ma??n?n da i?ine etmi?. Hala bu beceriksiz herife nas?l ?ans veriliyor ?aka gibi.
Yorum Yap
Yorum Yap