Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Uefa'yi almak kim FB kim? Once bir Brada'yi elesinler de (ki ben istiyorum bu turu gecmelerini, elbette cok yipranarak). Fenerbahce finalleri oynayamayan loser bir camia. Bu turu gecmeleri durumunda kim cikarsa ciksin FB'yi eler. Hele Dortmund gelirse (insallah diyorum) bunlari perisan eder.
Fenerbahce bu sene sampiyon olmak icin elinden geleni yapacak (elinden gelen derken 2011'i ima ediyorum). Butun FB camiasi vehametin farkinda ve bu yuzden 4 koldan saldiriyorlar. Fakat korkunun ecele faydasi yok. Bu sene insallah biz sampiyon olacagiz.
Bende Fenerin bir sekilde Bragayi eleyecegini d?s?n?yorum ve umuyorum a?ikcasi. Bir sonraki turda kolay rakip yok zaten ancak Lazio veya Sevilla gelirse ve sans melekleri Fenerin y?z?ne g?lerse bir sonraki turu da ge?ebilirler. Bence biz b?t?n olumsuzluklara ragmen sampiyon olacagiz ancak bundan sonraki her ma? final. Sinekten yag ?ikarmak denir ya, iste ?yle her ma?tan bir sekilde 3 puani almamiz lazim.
abi sen Sevilla'y? be?enmiyormusun yani bunu mu anlamal?y?z Sevilla dedi?imiz tak?m son 10 y?lda 4 defa uefa kupas?n? alm?? sahas?ndan reali barcay? kolay kolay ??karmayan her sene ilk 4 den a?a?? d??meyen bir tak?m ispanyada. bu sene de ?u an 5. ama ligin ilk yar?s?nda kaybettikleri puanlar y?z?nden. ?u an ?ok iyi durumdalar.
Ben Sevilla'yi Basel ?n?nde izledim (ki Baselde posasi ?ikmis Delgado ve bir ara Trabzonda oynayan Janko s?rekli oynuyor) ve a?ikcasi begenmedim. Tek ma? yaniltmis olabilir belki ancak Fener eleyebilir belki.
Bizim i? saha ma?lar?nda y?ksek tansiyon oluyor. Iki taraf da istekli oynuyor. Ma? gergin ve zorlu ge?iyor. Bu fenerin i? saha ma?lar? da dostluk ma?? havas?nda ge?iyor. Hi? bask? olmuyor. Neden b?yle bilmiyorum.
Yorum Yap