Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aynen usta...Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Antalya bizim 7-1 lik rekoru k?racak
TS nin hali i?ler ac?s?
Trabzon dayan?r in?allah.
Bir yorum yaz:
-
Bu Antalya bizim 7-1 lik rekoru k?racak
TS nin hali i?ler ac?s?
Bir yorum yaz:
-
Son ya?ananlar ve fb ma??ndan sonraki a??klamalar? Abdullah avc? 'n?n y?ksek karakterli bir spor adam? oldu?unu kan?tlad?.
Yi?idi ?ld?r ama hakk?n? ver.
Hakk?nda yanl?? d???nm???m.
Bir yorum yaz:
-
R?za ?al?mbay'?n bizi yendikten sonraki y?z ifadesini g?rd?n m? ?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Bir yorum yaz:
-
in?allah daha iyi yerlere gelirsin.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdevam ediyor ama hayallerim bu de?ildi tabiAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfutbola devam m? ?imdi?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO g?n Sivas stad?ndayd?m.ibb paf tak?m oyuncusu olarak.???? g?khan kaba sa?olsun sivas?n fi?ini ?ekmi?ti.o g?n? hi? unutmam.inan?lmaz sevinmi?tim..ibb yine mutlu etti beni.eyvallah Apo hoca.Aslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
9 may?s 2009 sivasspor ibb spor ma??
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?.gif)
sabah be?ikta?a kar?? ma? oynay?p,ak?am?nda in?n?ye be?ikta? formamla ?ok gittim.gif)
ama yalan yok ibb ye hi? k?f?r etmedim abdullah hocayada etmedim etmem.gif)
sa?olsunlar azda olsa ?n?m?z? a?t?lar.?ampiyonluk art?k bizim sonuna kadar hakettik.
Bir yorum yaz:
-
Semih oynasayd? gol atard? adam? apar topar g?nderdiler.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Bir yorum yaz:
-
devam ediyor ama hayallerim bu de?ildi tabiAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfutbola devam m? ?imdi?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO g?n Sivas stad?ndayd?m.ibb paf tak?m oyuncusu olarak.???? g?khan kaba sa?olsun sivas?n fi?ini ?ekmi?ti.o g?n? hi? unutmam.inan?lmaz sevinmi?tim..ibb yine mutlu etti beni.eyvallah Apo hoca.Aslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?.gif)
sabah be?ikta?a kar?? ma? oynay?p,ak?am?nda in?n?ye be?ikta? formamla ?ok gittim.gif)
ama yalan yok ibb ye hi? k?f?r etmedim abdullah hocayada etmedim etmem.gif)
sa?olsunlar azda olsa ?n?m?z? a?t?lar.?ampiyonluk art?k bizim sonuna kadar hakettik.
Bir yorum yaz:
-
Semih ?ent?rk Be?ikta?l?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Bir yorum yaz:
-
futbola devam m? ?imdi?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO g?n Sivas stad?ndayd?m.ibb paf tak?m oyuncusu olarak.???? g?khan kaba sa?olsun sivas?n fi?ini ?ekmi?ti.o g?n? hi? unutmam.inan?lmaz sevinmi?tim..ibb yine mutlu etti beni.eyvallah Apo hoca.Aslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?
Bir yorum yaz:
-
o de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: