Biz de Akhisar'a gidece?iz ve bug?nk? kuzu Akhisar'?n nas?l da k?pek gibi bize bilenece?ini g?rece?iz..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAcaba Real taraftar? Barca kral kupas?nda tur atlay?nca veya ?.liginde finale kal?nca;
?yi oldu, ?imdi yorulacaklar, bu tempoyu kald?ramazlar falan diyor mudur?
veya kupadan elenmemiz iyi oldu, ?imdi konsantrasyonumuz tek yere y?neldi falan
Real ile Barca kadrolar?n? kurarken ayn? paray? harcayabiliyor,bir mevkiye iki adam alabiliyor. Topal,Souza,Potuk,Ozan,Meireles,Diego. O?uzhan,Sosa,Atiba Veli sakat Tolgay sakat Necip. Hadi gidelim bu kadro ile ?? kulvarda.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Bi kere ?unu kabul edelim..Fb nin kadrosu her anlamda bizden iyi.Hem geni?lik hem ?e?itlilik hemde kalite olarak. .
uzun zamand?r ilk defa alternatifli bi kadro kurduk dedim. .Ama Aziz ne yapip edip yine bizden daha iyi ve alternatifli kadro kurdu. .
Her sezon kendimizi kandir?yoruz..Takim dar kadro veya yetersiz karodan ?ampiyonlugu kaybedince hemen hakeme vb.sebeplere ba?l?yoruz ?ampiyonlugun ka?mas?n?..
Sen 14 oyuncuyla b?t?n sezonu hemde 3 kulvarda gitmeyi d???n?rsen bu hayalden ?teye ge?mez.
Daha ?ncede yazdim tekrar yaz?yorum. .
sezon ba??nda Fikret Orman lucas leiva yi almad??? i?in. .iyi ki almad?k Paramiz cebimizde kaldi bakin Necip ?ok iyi oynuyor dedi?ini bir t?rl? unutamam. .
Fb nin o b?lgede meireles,Topal ve De souza varken s?rf sen almayasin diye gidip Ozan i aliyorsa sen ?ampiyon falan olamazs?n. .
Statda stad deyip duruyor ba?kan. Sanki in?n? varken her sezon sampiyon oluyormu?uz gibi..
tak?m 7 senedir ?ampiyon olmam?? ba?kan stada hasret bitecek diyor. Yaw ne stadi birak stadi falan.sen tak?m? bi ?ampiyon yaptir. .5 senen olacak s?f?r kupa ile gideceksin se?ime. .
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi kere ?unu kabul edelim..Fb nin kadrosu her anlamda bizden iyi.Hem geni?lik hem ?e?itlilik hemde kalite olarak. .
uzun zamand?r ilk defa alternatifli bi kadro kurduk dedim. .Ama Aziz ne yapip edip yine bizden daha iyi ve alternatifli kadro kurdu. .
Her sezon kendimizi kandir?yoruz..Takim dar kadro veya yetersiz karodan ?ampiyonlugu kaybedince hemen hakeme vb.sebeplere ba?l?yoruz ?ampiyonlugun ka?mas?n?..
Sen 14 oyuncuyla b?t?n sezonu hemde 3 kulvarda gitmeyi d???n?rsen bu hayalden ?teye ge?mez.
Daha ?ncede yazdim tekrar yaz?yorum. .
sezon ba??nda Fikret Orman lucas leiva yi almad??? i?in. .iyi ki almad?k Paramiz cebimizde kaldi bakin Necip ?ok iyi oynuyor dedi?ini bir t?rl? unutamam. .
Fb nin o b?lgede meireles,Topal ve De souza varken s?rf sen almayasin diye gidip Ozan i aliyorsa sen ?ampiyon falan olamazs?n. .
Statda stad deyip duruyor ba?kan. Sanki in?n? varken her sezon sampiyon oluyormu?uz gibi..
tak?m 7 senedir ?ampiyon olmam?? ba?kan stada hasret bitecek diyor. Yaw ne stadi birak stadi falan.sen tak?m? bi ?ampiyon yaptir. .5 senen olacak s?f?r kupa ile gideceksin se?ime. .
Yorum Yap
-
Abi ben futbolcu olsam, ajax ve arsenal g?rm??sem, bikere donan?m ve basics olarak zaten di?erlerine g?re ?ndeyim.
Ne yapmam gerekti?ini nas?l ?al??mam gerekti?ini bilirim.
Sonra eksiklerime bakar?m, h?z ve g??, h?zlanmasam da g??lenmeye bakar?m, kondisyonumu geli?tirim.. bu benim veli nimetim diye d???n?r?m. Be?ikta? gibi b?y?k bir tak?mda oynama ?ans? yakalad?m derim. Trib?nlere bakar?m, binler ad?m? hayk?r?yor. Sonra look at the tabela yapar?m, 1.'yiz.. tak?m?n beyni oldu?um i?in biraz daha fazla ?al???r?m, ?ampiyonlu?un a?aca?? kap?lar? d???n?r?m..
Ya da antrenman bitse de pompaya gitsem derim.
San?r?m o?uzhan, t?re, kerim'in durumu bu.
Hayallerimiz, bizim i?in "her ?ey" demek olan ?ey onlar i?in s?radan.. bu adama koyuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben futbolcu olsam, ajax ve arsenal g?rm??sem, bikere donan?m ve basics olarak zaten di?erlerine g?re ?ndeyim.
Ne yapmam gerekti?ini nas?l ?al??mam gerekti?ini bilirim.
Sonra eksiklerime bakar?m, h?z ve g??, h?zlanmasam da g??lenmeye bakar?m, kondisyonumu geli?tirim.. bu benim veli nimetim diye d???n?r?m. Be?ikta? gibi b?y?k bir tak?mda oynama ?ans? yakalad?m derim. Trib?nlere bakar?m, binler ad?m? hayk?r?yor. Sonra look at the tabela yapar?m, 1.'yiz.. tak?m?n beyni oldu?um i?in biraz daha fazla ?al???r?m, ?ampiyonlu?un a?aca?? kap?lar? d???n?r?m..
Ya da antrenman bitse de pompaya gitsem derim.
San?r?m o?uzhan, t?re, kerim'in durumu bu.
Hayallerimiz, bizim i?in "her ?ey" demek olan ?ey onlar i?in s?radan.. bu adama koyuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb haftaya kimle oynuyor? Haftai?i uefa ma?? da var san?r?m...
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet G?rkan ?zl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sezonun kilit adam? o?uzhan di o durdu tak?m durdu.
Ha tekrardan toparlan?rsa ortak oluruz.
Yok benden bu kadar derse 2. lik iyi bu defans ve kaleci durumuyla.
her sene ayn? muhabbet. tak?m?m?zdaki efendiler son haftalarda piyasada yok.
tecr?beli g?rm?? ge?irmi? disiplinli adamlar laz?m bize.
?oluk ?ocukla buraya kadar. her sene bu sene art?k tecr?be kazand?lar ak?lland?lar diyoruz. sene sonu ?z?len a?layan biz.
cepleri doldurup tatile ka?anlar onlar.
Yorum Yap
-
Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSener Ozbayrakli...
Ah be ah, bu adami alsaydik ne olurdu?
Yorum Yap
Yorum Yap