Fener kar??s?nda Sami ve douglay? oynatm?yormu? akhisar?n hocas? a??klama yapm??
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar le? oynuyor puan muan alamaz...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar le? oynuyor puan muan alamaz...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Fener'in Akhisar ma??nda hakem ?nemli bunu atlamayal?m.Bir de ben Fb'nin ma?lar?n? sahada oynad???n? d???nm?yorum pek.Sicilleri bozuk oldu?undan ?t?r? olsa gerek ??pheyle yakla??yorum ma?lar?na.Fener Akhisar ma??nda tarlalar? s?rmeye kalkacakt?r bence ama bu nas?l olur bilemem.?lk akl?ma gelen Akhisar'?n yabanc? oyuncular?yla kontak kurmaya ?al??malar?. Yanl?? anla??lmas?n bu Akhisar'dan kaynaklanan bir durum de?il bence her hafta oynayacaklar? rakiplerde bunu deneyeceklerdir.Kimi zaman hakem kimi zaman yerli-yabanc? oyuncularla bu i?i g?rmeye ?al??abilirler.Olaya ??pheci yakla??yorum belki de paranoyak?a kabul ediyorum ama bu ihtimalin de g?zden ka??r?lmas?n? istemiyorum. Son olarak her zaman uyan?k olmakta fayda var diyorum.Her ma?lar?n? dikkatlice izlemeliyiz bu ?ikecilerin
Yorum Yap
-
Aslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in Akhisar ma??nda hakem ?nemli bunu atlamayal?m.Bir de ben Fb'nin ma?lar?n? sahada oynad???n? d???nm?yorum pek.Sicilleri bozuk oldu?undan ?t?r? olsa gerek ??pheyle yakla??yorum ma?lar?na.Fener Akhisar ma??nda tarlalar? s?rmeye kalkacakt?r bence ama bu nas?l olur bilemem.?lk akl?ma gelen Akhisar'?n yabanc? oyuncular?yla kontak kurmaya ?al??malar?. Yanl?? anla??lmas?n bu Akhisar'dan kaynaklanan bir durum de?il bence her hafta oynayacaklar? rakiplerde bunu deneyeceklerdir.Kimi zaman hakem kimi zaman yerli-yabanc? oyuncularla bu i?i g?rmeye ?al??abilirler.Olaya ??pheci yakla??yorum belki de paranoyak?a kabul ediyorum ama bu ihtimalin de g?zden ka??r?lmas?n? istemiyorum. Son olarak her zaman uyan?k olmakta fayda var diyorum.Her ma?lar?n? dikkatlice izlemeliyiz bu ?ikecilerin
SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
http://www.efsanespors.com/fenerbahceye-mujde-8276.html
Yorum Yap
-
Aslı Muhammet Ya?ar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in Akhisar ma??nda hakem ?nemli bunu atlamayal?m.Bir de ben Fb'nin ma?lar?n? sahada oynad???n? d???nm?yorum pek.Sicilleri bozuk oldu?undan ?t?r? olsa gerek ??pheyle yakla??yorum ma?lar?na.Fener Akhisar ma??nda tarlalar? s?rmeye kalkacakt?r bence ama bu nas?l olur bilemem.?lk akl?ma gelen Akhisar'?n yabanc? oyuncular?yla kontak kurmaya ?al??malar?. Yanl?? anla??lmas?n bu Akhisar'dan kaynaklanan bir durum de?il bence her hafta oynayacaklar? rakiplerde bunu deneyeceklerdir.Kimi zaman hakem kimi zaman yerli-yabanc? oyuncularla bu i?i g?rmeye ?al??abilirler.Olaya ??pheci yakla??yorum belki de paranoyak?a kabul ediyorum ama bu ihtimalin de g?zden ka??r?lmas?n? istemiyorum. Son olarak her zaman uyan?k olmakta fayda var diyorum.Her ma?lar?n? dikkatlice izlemeliyiz bu ?ikecilerin
Yorum Yap
Yorum Yap