Ulan kimse nas?l kart cezal?s? olmad? ya Bursadan gram umudum yoktu kart koval?yodum ben
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTarihin en b?y?k t?reni d?nd? bug?n Forzada
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTarihin en b?y?k t?reni d?nd? bug?n Forzada
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHem totem hem de tespit olan yaz?m? yine yazay?m:
Fb'nin deplasmanda oynad??? her ma?ta puan kaybetmesi olduk?a muhtemeldir. Normal ?artlarda oynansa Bursa bu ma?? kazan?rd? ama "malum" ?artlarda oynanaca?? i?in fb 1 puan al?r. Bu ma? 2-2 biter.
Bursa gol yemek i?in azami gayret g?sterdi ama ba?aramad?. Bursal? ?amil defansta ?ok iyi direndi. 70. dakikada fbnin 22, bursan?n hi?biri kaleyi tutmayan 4 ?utu vard?...Netice olarak ma? eksi?iyle lider olma ?ans?m?z var. Psikoloji diye diye ebesinin psikolojisini g?rm??t?r Vitor efendi..
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE hani sat?lm??t? ma? ?
?ftira atmak, zan alt?nda b?rakmak bu kadar kolay olmamal?.
maci izledinmi bilmiyorum ama Hosogai, Faty, Batalla ve Deniz Yilmaz her topu rakibin onune atti..
Feneri pozisyona sokanimi dersin, alan bosaltani mi dersin, Kontrada topu siddetli sekilde korner bayragina dogru yuvarlayani mi dersin.
bu mac 10 kez oynansa 8 kez 5-0 biterdi.. oyle bir mac oldu
macin adami bursanin kalecisi Harun Tekin.
bursanin 2 isabetli sutlari dakika 82. de 85 de 25/30 metreden Dzsudzsak'tan geldi.
saydigim 4 isim ozellikle kotu performanslari ile dikkat ceken isimler.
mesela Harun Tekin, Samil Cinaz, Aziz Behich, Tomas Sivok, Balazs Dzsudzsak ile Sercan Yildirim iyi oynadilar.
Mersin, Eskisehir ve Sivas bile boyle ezilmedi.
Fenere karsi Amed, bize karsi Sivas belediye bile boyle ezilmedi
adamlar resmen ust uste 2 pas yapamadilar.
eh rakip de aziz yildirim'in fenerbahcesi olunca suphelenmemek elde degil
Yorum Yap
Yorum Yap