Ya? olarakta b?y?k bir tak?m Mersin. Oyun temposunu ne kadar do?ru kullan?rsak o kadar g?zel olur fakat Tosic - Necip ikilisi beni korkutuyor Nakoulma kar??s?nda.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSneijder bitmi? durumda. Kondisyonu o kadar yetersiz ki hakemle konu?maktan oyununa bakam?yor. Ve saha i?inde tek yapt??? ?ey ?ut ?ekmek. Sosa'dan ekstras? yok bu sezon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
?n?allah fb ye takarlar benim bu sezon tek beklentim ligde bu kendilerinden
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Ne yalan s?yleyeyim ben ma??n son dakika 2 2 olmas?n? istedim. O moral bozuklu?u ile Mersin tamamen da??lacakt? ?imdi daha umutlular. Ayr?ca dikkatimi ?eken bir ?ey var fb nin oynayaca?? rakiplere o ma?tan ?nce bir seyler oluyor. Ts bize nas?l geldi onlara nas?l Mersin bizim ligin ilk ma??yd? adamlarla oynamadan once anrenmana ??kmad?lar ?imdi yine full moralle geliyorlar. Pa?a bize full kadro gelir onlar?n iki ma??ndada Eren oynamaz
Rize ma? oncesi kweuke sakatlan?r sa? bekte Sercan oynar.Gen?ler hocalar?n de?i?ti?i donemde oynarlar bize 4 galibiyet ile gelirler. En son Antalya sorunsuz ??kt? kar??lar?na olanlar? g?rd?k. (O ma? ?nceside hoca beyin kanamas? gecirdi ama o daha ?ok motive etti.)
E?er Serdar oynarsa ilk defa tam kadro bir deplasmana ??kacaklar bu sefer seyirci yok ama ?una eminim biraz iyi bir tak?m fbyi ha?amat eder.
Yorum Yap
Yorum Yap