%50 Fb % 40 Beraberlik %10 Kas?mpa?a
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergitmi?ler yine b?lent y?ld?r?m? vermi?ler bu sar???nlar?n ma??na.hey Allah?m ya
Yeminle Perreira'dan ba?ar?l?.
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar iki g?nd?r forzaya g?remiyorum. .sadece bende mi sorun var. .
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
B?lent Y?ld?r?m kadar b?y?k fenerli g?rmedim. D?n ak?am y?netti?i mac ile bunu resmen kan?tlad?. ?brahim Hac?osmano?lu bile bunu farketti bizim yonetim hala fark?nda de?il. Fener ma?lar?na verilmesi art?k midemi buland?r?yor. ?lk golde ki faulu vermeyen zihniyet kesinlikle art niyetlidir. 2 stopere an?nda sar? kart? yap??t?rd?. Neymi? dirsek atm??m??, ulan Bruno Alves denilen kasap her ma? 2-3 tane dirsek atarken nerdesiniz. Fenerin sampiyon yap?lmas? niye bu kadar ?nemli ey fenerasyon. D?nd?rdu??n?z dolaplar?n fark?nday?z. Bu sene hangi tak?ma seyircisiz oynama cezas? verdiniz de Bursaspor'a fener ma?? ?ncesi seyircisiz cezas? veriyorsunuz. Hani pasoligten sonra seyircisiz ma? olmayacakt?. Trib?n kapama da verilmedi. T?m stad? kapattin?z. Bursan?n ceza ald??? ma?? bizzat izledim. O ma?ta hi? bir ?ey yoktu. O ma??n raporunu yazan g?zlemciyi iyi ara?t?r?n. Bu kadar pislik i?inde futbol izliyoruz ya ne diyeyim. Bir ?ampiyonluk i?in tiyatro oynatanlar? Allaha havale ediyorum....
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada?lar iki g?nd? forzaya giremiyordum.Bu aorun sorun sadece bende mi vardi ?
Yorum Yap
Yorum Yap