Federasyon acil a??klama yapmal?.Sene sonuna kadar fener deplasmanda kimle oynayacaksa sahalar? kapal? olacak diye.En az?ndan insanlar ona g?re planlar?n? yaps?nlar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ben ?ok ciddiyim o denetleme raporlar?nda t?p? ba?kanl?ktan edecek mutlaka baz? ?eyler vard?r. Bizim art?k oyunu bu ?ekilde oynamam?z gerekir. ?yle duru?la sessizlikle bu i?ler y?r?m?yor.Benim elimde o raporlar olsayd? t?p? fino yapard?m.Bir dedi?imizi iki etmezdi.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu karar tahkimden doner. D?nmezse e?er emsal olacak ve bir sur? mac seyircisiz oynan?r. ''H?rs?z H?seyin'' diye ba?r?lm??. Seyircisiz ceza buna verilmis diyorlar. Bahaneye bakar mis?n?z. Bunu boyle ac?klayaca??n?za haftaya fener ile oynuyorlar diye kapattik stadlar?n? deseydiniz daha ger?ekci olurdu....Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa trib?n m?davimlerinden bir arkada?? arad?m ?ocuk ana avrat s?v?yor. Do?ru d?zg?n k?f?r bile olmadan t?m stad? kapatm??lar.
Yorum Yap
-
T?p??n?n arkasi sa?lam ama bu devran hep b?yle gitmez. Birg?n onu da silecek bu d?zen. T?p??n?n ?ikeli sezonunda yak?nd??? herseyi ?imdi bize yap?yor. Fa?ist diyordu fenerasyon ba?kan?na. Ayn?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ok ciddiyim o denetleme raporlar?nda t?p? ba?kanl?ktan edecek mutlaka baz? ?eyler vard?r. Bizim art?k oyunu bu ?ekilde oynamam?z gerekir. ?yle duru?la sessizlikle bu i?ler y?r?m?yor.Benim elimde o raporlar olsayd? t?p? fino yapard?m.Bir dedi?imizi iki etmezdi.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu karar tahkimden doner. D?nmezse e?er emsal olacak ve bir sur? mac seyircisiz oynan?r. ''H?rs?z H?seyin'' diye ba?r?lm??. Seyircisiz ceza buna verilmis diyorlar. Bahaneye bakar mis?n?z. Bunu boyle ac?klayaca??n?za haftaya fener ile oynuyorlar diye kapattik stadlar?n? deseydiniz daha ger?ekci olurdu....Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa trib?n m?davimlerinden bir arkada?? arad?m ?ocuk ana avrat s?v?yor. Do?ru d?zg?n k?f?r bile olmadan t?m stad? kapatm??lar.
Yorum Yap
-
??kan ?eyler a??rsa kimse arkas?nda durmaz, di?er kul?plerde bask? yapar sevmeyeni ?ok. Buru?turulmu? mendil gibi atarlar soka?a g?z?n?n ya??na bakmazlar.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterT?p??n?n arkasi sa?lam ama bu sevran hep b?yle gitmez. Birg?n onuda silecek bu d?zen. T?p??n?n ?ikeli sezonunda yak?nd??? herseyi ?imdi bize yap?yor. Fa?ist diyordu fenerasyon ba?kan?na. Ayn?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ok ciddiyim o denetleme raporlar?nda t?p? ba?kanl?ktan edecek mutlaka baz? ?eyler vard?r. Bizim art?k oyunu bu ?ekilde oynamam?z gerekir. ?yle duru?la sessizlikle bu i?ler y?r?m?yor.Benim elimde o raporlar olsayd? t?p? fino yapard?m.Bir dedi?imizi iki etmezdi.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu karar tahkimden doner. D?nmezse e?er emsal olacak ve bir sur? mac seyircisiz oynan?r. ''H?rs?z H?seyin'' diye ba?r?lm??. Seyircisiz ceza buna verilmis diyorlar. Bahaneye bakar mis?n?z. Bunu boyle ac?klayaca??n?za haftaya fener ile oynuyorlar diye kapattik stadlar?n? deseydiniz daha ger?ekci olurdu....Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa trib?n m?davimlerinden bir arkada?? arad?m ?ocuk ana avrat s?v?yor. Do?ru d?zg?n k?f?r bile olmadan t?m stad? kapatm??lar.
Yorum Yap
-
Stanley Kubrick mode on
sen ne utAnmaz Ne arlAnmaz Ne ?eref yoksunu ne i?ten pazarklIkl? Ne adi bir yaraT?ks?n bE Aziz y?ld?r?M. ?aldI??N emekler umAr?m tez zamanda en sevdiKlerinden ??kar. Olmaz olsun senin gibi ba?kan. Yeter Art?k YaptI??n i?ren?likler. Mal AZ?Z YILDIRIM...
Stanley Kubrick mode off...
Yorum Yap
-
Civ civ spor 2'de 2 yap?p 6 puan ile kar??m?zda gen?ler hi? heveslenmeyelim
En son düzenleyen Mert Kavuzlu; 11-02-2016, 22:54.
Yorum Yap
-
?lhan Cavcav gibi olacak bu. 80 ya??na kadar bi yere gitmez bu herif.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHayir sen aylarca hapis yatt?n. Hala neden futbolun i?inde kalmak i?in u?ra??yorsun. Yok mahkeme karar?ndan sonra giderim yok May?s'ta giderim yok gitmiyorum. Hay?r yani nedir bu h?rs. Koskoca adams?n hala fenerasyona gidip ceza dileniyorsun. B?yle ba?kan olmaz olsun...
Yorum Yap
-
?lse uz?lmeyecek milyonlar var. Bu kadar sevilmeyen bir tip olur mu yaaAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lhan Cavcav gibi olacak bu. 80 ya??na kadar bi yere gitmez bu herif.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHayir sen aylarca hapis yatt?n. Hala neden futbolun i?inde kalmak i?in u?ra??yorsun. Yok mahkeme karar?ndan sonra giderim yok May?s'ta giderim yok gitmiyorum. Hay?r yani nedir bu h?rs. Koskoca adams?n hala fenerasyona gidip ceza dileniyorsun. B?yle ba?kan olmaz olsun...
Yorum Yap
-
?u olup bitenler avrupada olsaydi adamin hayat? kaymisti ..Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHayir sen aylarca hapis yatt?n. Hala neden futbolun i?inde kalmak i?in u?ra??yorsun. Yok mahkeme karar?ndan sonra giderim yok May?s'ta giderim yok gitmiyorum. Hay?r yani nedir bu h?rs. Koskoca adams?n hala fenerasyona gidip ceza dileniyorsun. B?yle ba?kan olmaz olsun...
Yorum Yap
Yorum Yap