Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bunlarda meireles oynayacak heralde.
Valla futbol hayati bitti bi herifin diodum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vitorun askeri o adam,mezarda da olsa oynat?r fener ?ans?na yans?n iyile?ti bi ka? haftadan sonra hayatta kesmez bu adam?, d?egoyu alperi felan keser sa?ma sapan ?ekilde s?rf portekizlileri oynas?n diye yer a?ar tak?mda,sene ba??nda topal gibi adam? kesiyodu bu mal herif devreye girdiler de sonra 2 ?nliberolu sisteme ge?ti bence me?relesin iyile?mesi bizim avantaj?m?za s?rf bu adam? oynatmak i?in tak?m?n can?na okuycak,pa?a ma??ylada ba?lar demedi demeyin.
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bunlarda meireles oynayacak heralde.
Valla futbol hayati bitti bi herifin diodum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vitorun askeri o adam,mezarda da olsa oynat?r fener ?ans?na yans?n iyile?ti bi ka? haftadan sonra hayatta kesmez bu adam?, d?egoyu alperi felan keser sa?ma sapan ?ekilde s?rf portekizlileri oynas?n diye yer a?ar tak?mda,sene ba??nda topal gibi adam? kesiyodu bu mal herif devreye girdiler de sonra 2 ?nliberolu sisteme ge?ti bence me?relesin iyile?mesi bizim avantaj?m?za s?rf bu adam? oynatmak i?in tak?m?n can?na okuycak,pa?a ma??ylada ba?lar demedi demeyin.
Be?ikta??ta Ersan G?l?m??n ?in?e gitmesinin ard?ndan Rhodolfo?nun da sezonu kapatmas? keyifleri ka??rd?. Bu b?lgeye Alexis ve Marcelo gibi iki yeni transfer yap?lm?? olsa da uzun maratonda yine olas? bir sakatl?k ya?anmas? ya da cezal? duruma d??en oyuncu olmas? halinde s?k?nt? ya?anaca?? ortaya ??kt?. Bu geli?meler ?zerine Siyah-Beyazl?lar?da s?rpriz bir geli?me ya?and??? ??renildi. Y?netime, Eski?ehirspor taraf?ndan s?zle?mesi ge?ti?imiz ay feshedilen Jerry Akaminko?nun ?nerildi?i kaydedildi. Transfer d?nemi bitmi? olsa da bo?taki isimlere kolayl?k sa?lamak i?in imzaya izin veriliyor. Bug?n
gs yenilsin, bu sene lig s?ralamas?nda avrupaya gidemesinler. ceza kesin gelecek zaten 2 sene avrupaya gidememi? olurlar iyice boka sararlar.
fb berabere biter yada yenilir. 2 as oyuncu cezal?. hemde fb nin oyun sisteminde kilit noktalar. pereiran?n ?v?nd??? tek ?ey az pozisyon verip az gol yemek onu sa?layan 2 oyuncu yok.
bide zaten moraller bozuk antalya, amed derken kazanmay? unuttular. psikolojik olarak be?ikta?? d???rcez derken kendileri d??t?ler. o 5 puan? ger?ek sand?lar , ama i? kendilerinde patlad? yine.
i? yine bizde bitiyor. yenersek puan fark?n? a?ar iyice ipi kopar?r?z.
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Be?ikta??ta Ersan G?l?m??n ?in?e gitmesinin ard?ndan Rhodolfo?nun da sezonu kapatmas? keyifleri ka??rd?. Bu b?lgeye Alexis ve Marcelo gibi iki yeni transfer yap?lm?? olsa da uzun maratonda yine olas? bir sakatl?k ya?anmas? ya da cezal? duruma d??en oyuncu olmas? halinde s?k?nt? ya?anaca?? ortaya ??kt?. Bu geli?meler ?zerine Siyah-Beyazl?lar?da s?rpriz bir geli?me ya?and??? ??renildi. Y?netime, Eski?ehirspor taraf?ndan s?zle?mesi ge?ti?imiz ay feshedilen Jerry Akaminko?nun ?nerildi?i kaydedildi. Transfer d?nemi bitmi? olsa da bo?taki isimlere kolayl?k sa?lamak i?in imzaya izin veriliyor. Bug?n
b?yle bir?ey var
yok art?k o kadar da de?il. Akaminko ne allasen. Bi de haberi yapan gazetenin ad?na bak.Kul?b?n tesislere yasaklad??? tek gazete
Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Kas?mpa?a, Eren Derdiyok, Oscar Scarione ve Koita'n?n sakatl?k nedeniyle Fenerbah?e mac?nda oynayamayacag?n? a??klad?.
ulan ?ansa bak
Scarione ?nceden de oynamad?, Eren de muammayd?.. Koita'y? bilmiyorum.. Ama bakal?m, Kas?mpa?a h?cum yapar; Adem B?y?k, Tunay falan. H?cum yapmazlarsa Fener 1-0 biter zaten
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Kas?mpa?a, Eren Derdiyok, Oscar Scarione ve Koita'n?n sakatl?k nedeniyle Fenerbah?e mac?nda oynayamayacag?n? a??klad?.
ulan ?ansa bak
Scarione ?nceden de oynamad?, Eren de muammayd?.. Koita'y? bilmiyorum.. Ama bakal?m, Kas?mpa?a h?cum yapar; Adem B?y?k, Tunay falan. H?cum yapmazlarsa Fener 1-0 biter zaten
Kesin bilgi mi? Twitterda bi besiktas sayfas?nda g?rd?m ben de sadece.
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
ulan ?ansa bak
Kesin bilgi mi? Twitterda bi besiktas sayfas?nda g?rd?m ben de sadece.
Yorum Yap